Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Programozás feladat?

Programozás feladat?

Figyelt kérdés

Üdv! Lenne egy problémám egy programozási feladattal, csupán annyi, hogy nem tudom megcsinálni... C# programról lenne szó. Teljes a kétségbeesés mert holnap azaz (01.13) a határidő.

1. Program készítés általatok választott témában. Fájlfeldolgozással kapjuk az adatokat!

2. Néhány egyszerűbb feladat benne programozási tételekkel (menürendszer is lehet!)

3. Fejlesztési és felhasználói dokumentáció 1-1 A4-es oldal.

A válaszokat és a segítségeket előre is köszönöm!! :D

2021. jan. 12. 15:20
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Mi itt nem igazán szeretjük azokat a kérdéseket, amik nulla gondolkodást vagy utánanézést tükröznek. A kérdésed ezt eléggé kimaxolja.

Mennyit szánsz rá? Ennek függvényében változhat a jelentkezők száma 0 és kb. 30 között.

2021. jan. 12. 15:27
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha ennyire nem megy, akkor miért nem iratkozol ki már holnap?
2021. jan. 12. 15:44
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Most nekem nem esett le, mit nem tudsz megcsinálni, ha még maga a felvetés vagy a választott témádat sem írtad le, csak magát a feladatot.

Teljesen egyet lehet érteni az elsővel. Nincs semmi konkrétum, ami azt tükrözi, hogy még minimálisan is próbáltad kigondolni. És most várod, hogy valaki itt megcsinálja helyetted. Sok sikert!

2021. jan. 12. 16:04
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj, de azon túl, hogy ez szabályellenes (kérés, nem kérdés), ha segítenénk is... Mi honnan a fenébe tudjuk, hogy miket tanultatok órán? Pláne a dokumentációs része, amit mindenhol másképpen kérnek.
2021. jan. 12. 16:19
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

De hogy a kérdéshez is hozzászóljak: Én csinálnak a helyedben egy egyszerű rendező programot.

Fájból soronként beolvassa a szavakat, aztán néhány gomb, ami különbözőképpen rendezi őket, majd kiírja. Első körben szó szerint elég, ha ennyit tud. Ha marad időd a végén, akkor raksz bele hibakezelést is.

* Megvan a fájlból beolvasás.

* Megvannak a programozási tételek (rendezések).

* Megvan a menürendszer (értelemszerűen: fáj megnyitás, kilépés; plusz ha már lúd legyen kövér: tedd be a rendezési funkciókat a menübe is).

Sok sikert!

2021. jan. 12. 16:27
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Időképről szedd le a napi átlaghőmérséklet valamelyik hónapra.

Olvasd be a txt-t.

Irasd ki a havi átlaghőmérsékletet.

Írasd ki a legnagyobbat, legkisebbet.

Kész.

2021. jan. 12. 19:08
 7/9 anonim ***** válasza:
25%

"Ha ennyire nem megy, akkor miért nem iratkozol ki már holnap?"

Honnan iratkozzon ki, a középiskolából?

2021. jan. 12. 19:41
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Megkérdezhetem, hogy hányast kaptál? 🤭
2021. jan. 15. 19:01
 9/9 anonim ***** válasza:
77%

Több kérdésem is felmerült ezen "kérdéssel" kapcsolatban.

Vajon a leadási határidő előtti nap adtak fel egy ilyen nagyságú feladatot? Nem, nem bonyolult feladat, de ez tipikusan egy több napos projektmunka szokott lenni, és nem egy 10 perces feladat, amit délután feladnak, hogy másnapra készítsd el.

Ha pedig jóval előbb feladták, miért csak az utolsó pillanatban kezdtél gondolkodni rajta?

Tényleg, csináltál valamit, vagy a nagy semmire kaptál végül egy satut?

Ha pedig segítségre szorulsz, miért nem kérsz valódi segítséget? Nem oylat, hogy "itt a feladat, csináld meg helyettem holnapra", hanem mondjuk olyat, hogy "elmagyarázná valaki nekem, hogy hogyan kell fájlkezelést és képernyőkezelést megvalósítani C#-ban? Illetve hogy hogyan érdemes dokumentálni egy programot?" Már ha egyáltalán akarsz valamit az informatikával kezdeni, és nem csak azért jelentkeztél erre a szakra, mert az most hú, de trendi, meg azzal rommá lehet keresni magad, és tök buli az egész. (Nem, ha nincs mögötte valódi tudás, akkor munkát sem fogsz találni, a jó fizetéshez pedig egy informatikusnak is fel kell valamit mutatni.)

2021. márc. 23. 09:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!