Érdemes elkezdeni programozni a jobb élet érdekében?
Figyelt kérdés
Gép előtt tudom elképzelni a munkanapjaimat és erre a programozás pont megfelelő. Kreatív nem mondoton munkát szeretnék végezni. Ezenkívül szeretnék jobb,szabadabb életet a jelenleginél, hogy ne kelljen számoljam hogy hónap végéig marad e elég pénzem. Amit megkívánok,bemegyek a boltba és megveszem,bármilyen gondolkodás nélkül. Ezt is megadja a programozás. Annyi hogy ez a szakma a legnehezebbek közé tartozik és nem tudom lenne e kitartásom ehhez. Ha belekezdek,hogyan kezdjem? Kell hozzá egyetem?2022. szept. 25. 17:36
31/37 A kérdező kommentje:
Hát olyan munka nincs, amit ingyen csinálnék,akkora szerencsém nincs,hogy egy munkát amnyira szeressek. Max a hobbijaim, de abból nincs pénz
2022. szept. 27. 22:30
33/37 A kérdező kommentje:
Videójátékozás, biciklizés, sorozatok ,filmek, ennyi kb. Ezzeket csinálnám ingyen, de hát ezzel nem lehet keresni,vagy ha lehet is ,nagyon keveset
2022. szept. 28. 06:51
34/37 anonim válasza:
Esetleg videojáték programozás? Hátha abban megtalálod az izgalmas hivatásod és egyben a programozás lehetőséget is. Vannak ilyen cégek, ahol el lehet sajátítani az alapokat, pl látványtervezo Szoftver cégek. Később ha van gyakorlatod akár mehetsz játék irányba is. Ehhez szerintem nem egyetem kell, hanem elkezded magad, majd keresel egy gyakorlati helyet. Pl: unity, aztan meg mondjuk piper.hu állás. Nekem ez jutna eszembe elsőre. Egyetem szerintem ezen nem sokat segít , de egyedül neki tudsz indulni.
35/37 A kérdező kommentje:
Az matek nélkül nem megy,ugye? Abból eléggé gyenge vagyok
2022. szept. 28. 09:50
37/37 anonim válasza:
Nem tudom, az az érzésem, keresed a kifogásokat, mi miért nem megy. Ilyen hozzáállással nem fog menni. Matek nem megy-ez utal arra, hogy a logikai, digitális keszsegeid gyengék. Lehet keress inkább valami tesztet, mi valo neked, lehet az embereket jobban szereted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!