Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Erre hogy reagálna a cégem?

Erre hogy reagálna a cégem?

Figyelt kérdés

Szóval, tökre nem IT cégnél dolgozom, és van egy számítógépes rendszer. Borzasztó. Ebben kell az órákat nyilvántartani, pénzt elszámolni stb.

Ez egy lokális hálózaton van. De tényleg borzasztó tehát ami csak lehet az rossz benne. Könyvtárlistázás, lassú, bugos, xampp szerveren van fent, onnan még elérni az alap xampp üdvözlőoldalt is, Szerintem Root-tal be is tudnék lépni Phpmyadminba, bár ezt nem próbáltam még ki

Én pedig bár nem végeztem informatika iskolát (Azaz csak 9.-és 10.-osztályokat), magamtól viszont megtanultam a Webprogramozást (nem csak azt, de most mindegy), és arra gondoltam hogy felajánlanám hogy megírok nekik egy Értelmes rendszert. Hogyan fogadná ezt egy cég? Mondanák azt hogy haha, jó vicc pistike, te úgysem értesz hozzá, mert nincs rá papírod, vagy belemennének ilyesmibe? Gondoltam rá egyébként hogy megcsinálom, ha nem kell meg kiteszem Githubra, de nem tudom szánjak-e rá egyáltalán időt.

2022. szept. 6. 18:50
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
27%

Ami a cég működésére, külső vagy belső megitélésére hatással van, azért bárki szót emelhet, tehet is, valamilyen szinten ez még kötelessége is.

Egy cég soha nem magától lesz jobb, hanem azért, mert valaki tesz ennek érdekében.

Általános tünet itt magyarországon, hogy a legtöbb cégről az ott alkalmazásban állóknak olyan a véleményük, mintha a világ legrosszabb cégénél dolgoznának, de tevőlegesség, esetleg szándék, ennek megváltoztatására, nem mutatkozik.

2022. szept. 7. 19:31
 12/12 anonim ***** válasza:

1-es nem mond hülyeséget.

Multiknál tapasztaltak, lehet az egézségügy és a bármi.

Megcsinálod mert jónak gondolod, Főnök pedig mondja hogy köszönöm.

Ez így néz ki, ha arról lenne szó hogy felsőkör keres adott munkára egyént akkor járna érte pénz.

Alap eset itt MOn. (NEM USA dream life route) lelkes vagy és leleményes akkor egyenes út felfelé... DEHOGY. KÖSZÖNÖM KÖSZÖNÖM KÖSZÖNÖM

és 5év múlva rájösz hogy tele a padlás köszönömmel.

Sokkal inkább ajánlom figyelmedbe ha ilyen dolgokra képes vagy nézz másik munka után ahol ezeket a dolgokat keresik és fizetnek érte.

Nekem úgy Te nem jó munkakörben vagy.

2022. szept. 13. 10:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!