Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Facebookon le vagyok tiltva...

Facebookon le vagyok tiltva 2-3 napig, nem tudok reagálni?

Figyelt kérdés
Facebookon le tiltották a reakció opciót, tehát nem tudok reagálni posztokra, 2-3 napig. Tevekenysegem alapjan megsertettem az alapszabalyzatot, és ezért kaptam ezt. Támogatási mappába nincs semmi probléma beírva. Valószínű csak egy szankció, kis kihágás, kisebb hiba. Ha lejár ez a 2-3 nap, utána minden rendben lesz? Vagy esetleg feketelistára kerültem és majd jobban figyelnek? Akinek már volt ilyen, mit javasol, mit tanácsol? Mondjuk néha teszek fel 1-1 képet, likeolok ezt azt, Messengeren beszelgetek, ennyit csinálok. Ezek után mire számíthatok?
2022. febr. 24. 12:29
 1/1 anonim ***** válasza:

Ez van, diktatúra. Megsértetted a szent és sérthetetlen közösségi irányelveiket™, amit a Facebook cenzorai nem engedhetnek meg. Ha jól viselkedsz, akkor talán visszaengednek. Rajtuk múlik, te nem tehetsz semmit, nincs lehetőséged kifogást emelni (örülj, hogy nem jönnek érted, mondjuk - hogy legyünk stílszerűek - fekete, lefüggönyözött Teslával).

Ott kel őket hagyni - mint tót az oláhokat - hadd növekedjen a tőzsdei veszteségük ( [link] ). Keresni kell más kommunikációs alternatívát (Messenger helyett ott van példának okáért a Signal).

2022. febr. 24. 13:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!