Le szoktátok törölni Facebook-ról azokat az ismerőseiteket, akik több rájuk írás után sem reagálnak?
Én igen. Nemrég volt ilyen eset részemről. De nem töröltem, tiltottam az illetőt.
Nem igazán beszélgettünk, ha írtam nem reagált. Nem kell ilyen ismerős. Nekem csak olyan ismerőseim vannak akikkel esetleg tartom is a kapcsolatot, vagy ha írok nem veszik zaklatásnak. Vagy ha ők írnak akkor sincs semmi bajom velük.
Vagyok. A tiltást amúgy kicsit megbántam. De úgy se érdeklem, akkor meg ugyan mindegy. Ha talán úgy adódna feloldanám, de ahhoz valami komoly dolog kellene, legább annyi, hogy bizonyítson, hogy nem csak egyel több ismerőse lennék, hanem valahogy keres vagy üzen.
Alapból olyan embert hozzá sem adok az ismerőseim közé, akivel nem akarok semmilyen formában sem kommunikálni.
Nyilván a normál embereknek, akik az ismerőseik között vannak, azokat ismerik és már a kezdetektől tudja mindenki a másikról, hogy szimpatikus-e az illető neki, vagy nem.
Mert különben ez csak árt, mint használ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!