Ti a facebook ismerőseiteknek hány százalékát ismeritek? Visszajelöltök olyanokat, akiket nem vagy éppen csak viszonylag ismertek?
Figyelt kérdés
2016. júl. 27. 00:45
2/3 anonim válasza:
Akit nem ismerek, azt semmiképpen, minek is tenném, ha nem ismerem. Őszintén szólva olyan is van, akit ismerek, mégsem jelöltem vissza, mert nem vagyunk olyan jó viszonyban.
3/3 anonim válasza:
Csak azok vannak fent, akiket ismerek, és jó viszonyban vagyok velük.
Akiket nem, vagy csak egy-egy köszönésből ismerek, vagy nem foglalkozunk egymással, azokat minek venném fel?
(Én amúgy arra használom, hogy programot szervezzek rajta, vagy infot szerezzek az edzéseimről.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!