Kérdezhetnék Szoftvertesztelő munkával kapcsolatban?
Szoftvertesztelőként szeretnké dolgozni a későbbiekben.
Semmilyen ilyen irányú képesítésem nincs, egészségügyi végzettségem van.
Tudna valaki hasznos tanácsokkal szolgálni melyik képzést akár pontosan melyiket érdemes elvégezni, hogy minél hamarabb eljussak a célomig?
Úgy érzem váltanom kell és ez az irány nagyon felkeltette az érdeklődésem
Online ezerféle tanfolyamba botlik az ember.. de valahogy nekem ezek átverés, haszontalan gyorstalpalóknak tűnnek pusztán
Mehettél volna az Újratervezés Programra, amit ha elvégeztél volna, mehettél volna full ingyen szoftvertesztelő képzésre, meg is tanítottak volna, meg talán el is helyeztek volna. Persze már lekéstél róla, de 1 év múlva megpróbálhatod, ha komolyan gondolod ezt az egészet.
Egyébként a tesztelés egy végtelenül száraz témakör, rengeteg az elmélet, és nem is mindenkinek jön be ez, de persze vannak kivételek.
Azért kelendőbb inkább a fejlesztés, mert ott az ember alkothat, és ott is van bőven hibakeresés és tesztelés, csak nem főállásban.
OKJn szoftverfejlesztő általában néha van tesztelő egyenesen ugyanúgy tudnod kell programozni mindkettőnél
én dolgoztam egy rövid ideig tesztelőként most fejlesztő (és saját magam tesztelője) vagyok szóval ha szeretnél valamiről kérdezni írj nyugodtan talán még a sulis anyagomat is megtudom találni bár arra nem látok olyan sok esélyt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!