Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Hogyan használhatnám ezt a...

Hogyan használhatnám ezt a JavaScript könyvtárat? Többi lent.

Figyelt kérdés

Van egy JavaScript könyvtár amit regisztráltam, azt tudja, hogy egy tetszőleges videót interaktívvá tesz. De nem igazán tudom a céljaimnak megfelelően beállítani.

Vannak minta fájlok, de azokban pont azt nem találom ami nekem kellene.

A JavaScript könyvtár ingyenes itt lehet regisztrálni: [link]

Amire szükségem lenne:

A videót a Vimeo-ról töltse be, ehhez elvileg van segítség benne, de nem próbáltam még.

Ezután tetszőlegesen beállítható időpontokban állítsa meg a videót, és jelenítsen meg egy hotspot elemet pl. egy (map marker) valamint ehhez adjon egy rövid szöveges címkét. Egy 10 perces videóban maximum 8-10 ilyen hotspot lenne. A map marker hotspotra kattintva folytassa a videót.

A videó vége előtt jelenítsen meg egy linket ami lehet gomb vagy valamilyen információs doboz, amire kattintva másik oldalra vagy konkrét weboldalra navigál.

Egy mintafájlra lenne szükségem amiben 2-3 ilyen címkével ellátott hotspot van, és a videó végén a link, vagy gomb, vagy info doboz.

Ha úgy érzed a feladat meghaladja az ingyenes segítség nyújtás határát, küldj ajánlatot privát üzenetben.

2022. jún. 25. 08:46
 1/5 anonim ***** válasza:
27%
Javascript könyvtár: mások által megírt js fileok, amiket interfaceként látsz, és azokat behúzva használhatod: videoDownloaderStuff.getMetaWithVideoData() -> ez majd csinál neked valamit. Fogd fel úgy, mintha a haverod írta volna a kódot, és az övét kéne használnod. A readme-ben mindent megtalálsz ami a használatához kell.
2022. jún. 25. 12:04
 2/5 A kérdező kommentje:
1-es Ezt most nagyon nem értem.
2022. jún. 25. 16:17
 3/5 anonim ***** válasza:

Kérdést tettél fel: "Hogyan használhatnám ezt a JavaScript könyvtárat?"

Megválaszoltam neked, hogy mik azok a js könyvtárak, és hogy tudod őket használni. Nincs köztük különbség: react, moment, axios. Ezek mind js könyvtárak, különálló dokumentációkkal és rendeltetéssel.

2022. jún. 25. 16:32
 4/5 A kérdező kommentje:

Értem, akkor ezek szerint rossz volt a kérdés.

Én a TimeKitjs- könyvtárral kapcsolatban kérdeztem. És egy olyan kódra lenne szükségem, ami a leírásban lévő dolgokat csinálja a TimeKitjs segítségével.

És ezért a minta kódért, ha kell fizetnék is.

2022. jún. 25. 17:34
 5/5 Drone007 ***** válasza:

A TimeKit.js nagyon jol dokumentalva van, a megfelelo frontend tudas birtokaban nem okozhat gondot a hasznalata.

Ugy gondolom, te nem megoldast szeretnel latni, hanem egy fejlesztot keresel, aki lefejleszti neked a megfelelo alkalmazast a webapplikaciodhoz.

Azt javaslom ne ezen az oldalon keress szakembert, mert itt egyesek meg azt sem tudjak mi a kulonbseg a javascript library es a javascript framework kozott (ex #1/#3). Arra ott a prog.hu, vagy komolyabb hosszabb tavu munkakra a profession.hu vagy a linkedin.

Sok sikert!

2022. jún. 26. 09:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!