Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » JavaScript mennyire használhat...

JavaScript mennyire használható erre a célra?

Figyelt kérdés

Tehát elkezdtem tanulgatni a JS-t, mert egy projekthez mindenképpen kéne. Az lenne a kérdés, hogy a PHP-t túl nehéznek találom, illetve tanulási nehézségeim is vannak (ADHD az oka ezeknek, higyjétek el, próbálok fókuszálni, de az agyam nem kedveli a PHP-t), ezért nem megy. A JavaScriptnél hallottam a Node.JS-ről. Mennyire alkalmas adatbázisokkal való munkára (szerkesztés, olvasás, egyébként MySQL)?

Mielőtt írnátok, tisztában vagyok vele, hogy így nehéz lenne a szakmát űzni (mármint az ADHD-s problémákra gondolok), de nem ebben szeretnék elhelyezkedni. Csupán a saját szórakoztatásom miatt kódolgatok oldalakat.

2021. márc. 25. 19:26
 1/6 anonim ***** válasza:
76%

Alkalmas rá.

[link]

2021. márc. 25. 19:43
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Igazából azt nem értem, hogy ha a PHP túl nehéz akkor a JS miért lesz jobb, de hajrá!
2021. márc. 26. 15:12
 3/6 A kérdező kommentje:
Egyszerűbbnek találom :D
2021. márc. 26. 15:41
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Első ránézésre lehet egyszerűbbnek tűnik, de ha belebonyolódsz nagyobb feladatba a JS sem lesz az.
2021. márc. 26. 20:31
 5/6 anonim ***** válasza:
31%

A javascript sem egyszerű, az már egy programozási nyelv.

A html és a css egyszerű úgy ahogy, de a js már nem. Csak a js lokális(nem szerveroldali) script nyelv.

2021. márc. 29. 05:12
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Hosszú év(tized)ek tapasztalata alapján mondom: a javascript nagyon nem egyszerűbb nyelv, mint a php.
2021. ápr. 27. 09:22

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!