Mit csinaltok amikor nagyban programoztok (koncentralnatok) es a parotok beszel kozben hozzatok?
Kinyalom, és folytatom a programozást.
Egy kis pihenés mindig kell. ;-)
Nálunk az van, hogy nagyban koncentrálok valamire és barátnőm képes 10 percenként olyan szintű kérdésekkel megszakítani, hogy "Mennyi az idő?", úgy hogy kb 1,5 méterre van a telefonja.
Nem tudom a választ sajnos. Arra gondoltam, hogy olyan lakásba kéne költöznünk ahol van egy hangszigetelt dolgozó szoba, amit be lehet zárni és persze csak nekem lenne kulcsom hozzá.
Hát... Nehéz. Bejön, rá kell, hogy figyeljek, de közben inkább nézem és gondolkodok a megoldáson.
Párszor felemeltem a hangom, mert nem értette meg, hogy nem szeretem, ha kizökkentenek a gondolatmenetemből.
Mostanság azt a taktikát folytatja, hogy ha kérdése van messagen ír, de ha már hiányzok, akkor megcsörget. :) De ha 5mp-es mondandója van, arra bejön.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!