Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Kivettem egy kis szünetet...

Kivettem egy kis szünetet egyetemről, mennék dolgozni informatikusként valahova, mik a lehetőségek?

Figyelt kérdés

Passzív féléven vagyok egyetemen jelenleg.

Egy olyan fél évre informatikus állást keresek, nem nagy dolog.

Pythonban szeretek projekteket csinálni, sok mindent csináltam már (gui-k, adatelemzés és adatautomatizálás matematikai módszerekkel), kényelmesen érzem magam abban a nyelvben, meg a libraryaiban pl numpy, pandas, matplotlib.

Kiegészítőként néha használtam az R nyelvet, meg PowerBI-t adatvizualizációra.

Linuxot használok mindennap, debiant, konfigurálva, szeretem személyre szabni a dolgokat.

Angol nyelvvizsgám van, felsőfokú.

Nem akarok milliomos lenni meg semmi, csak szeretném tudni, hogy hogyan induljak neki, mire számítsak bérezésben meg lehetőségekben.

Úgy heti 2 - 3 munkanapot tudnék bevállalni mondjuk 4 órában.

Havi 50 000-rel megelégednék, nemtom ez reális-e?

Mivel passzívon vagyok és elmúltam 25 nem tudok diákmelóra menni.

valaki tud valamit hozzátenni?

2022. jún. 7. 18:39
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
84%

Sok cég külön erre a dologra nem tér ki a honlapjukon, mert képzelheted milyen kevés embert érint az, hogy 25 éves elmúlt ráadásul még passzív is.

Sok helyen csak annyit írnak ki, hogy kell hallgatói jogvisony.

... de szerinted mért kell a hallgatói jogviszony?

Hogy diákszövetkezeten keresztül alkalmazzanak....

Viszont ez a te esetedben nem lehetséges...

Ugyan ezt leírjam még rövidebb tőmondatokban? :D

2022. jún. 7. 23:50
 12/14 anonim ***** válasza:

Az hogy nem jár az SZJA visszatérités meg teljesen külön téma, arról nem is írtam, de igen az sem jár neked.

Ott is 25 éve a korhatár, de légyszi ne keverd a szezont a fazonnal. Attól, hogy ugyan az a korhatár nem ugyanaz a kettő.

2022. jún. 7. 23:52
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy kb minden diákszövetkezet oldalán ott van ugyanez, csak ott nem ennyire explicit írják le, így könnyű félre értelmezni.

Ilyen például ez is:

[link]

"Diákmunka vállalás és belépés feltételei:"

...

"Nappali tagozatos, aktív vagy 25. életév betöltése előtt passzív hallgatói jogviszony és ennek igazolása"

...

Ha tüzetesen átolvasod itt is ugyan azt írják le.

Itt még egy példa:

[link]

"Akkor tudsz iskolaszövetkezeten keresztül dolgozni, ha aktív nappali tagozatos, vagy 25 év alatti passzív nappali tagozatos diák vagy."

2022. jún. 8. 00:17
 14/14 anonim ***** válasza:
41%

Én csak azt nem értem, hogy ha passziváltatsz, akkor miért csak ilyen kis óraszámot tudsz vállalni?

Eljársz mellette követ törni valahova?

2022. jún. 8. 11:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!