Kivettem egy kis szünetet egyetemről, mennék dolgozni informatikusként valahova, mik a lehetőségek?
Passzív féléven vagyok egyetemen jelenleg.
Egy olyan fél évre informatikus állást keresek, nem nagy dolog.
Pythonban szeretek projekteket csinálni, sok mindent csináltam már (gui-k, adatelemzés és adatautomatizálás matematikai módszerekkel), kényelmesen érzem magam abban a nyelvben, meg a libraryaiban pl numpy, pandas, matplotlib.
Kiegészítőként néha használtam az R nyelvet, meg PowerBI-t adatvizualizációra.
Linuxot használok mindennap, debiant, konfigurálva, szeretem személyre szabni a dolgokat.
Angol nyelvvizsgám van, felsőfokú.
Nem akarok milliomos lenni meg semmi, csak szeretném tudni, hogy hogyan induljak neki, mire számítsak bérezésben meg lehetőségekben.
Úgy heti 2 - 3 munkanapot tudnék bevállalni mondjuk 4 órában.
Havi 50 000-rel megelégednék, nemtom ez reális-e?
Mivel passzívon vagyok és elmúltam 25 nem tudok diákmelóra menni.
valaki tud valamit hozzátenni?
Sok cég külön erre a dologra nem tér ki a honlapjukon, mert képzelheted milyen kevés embert érint az, hogy 25 éves elmúlt ráadásul még passzív is.
Sok helyen csak annyit írnak ki, hogy kell hallgatói jogvisony.
... de szerinted mért kell a hallgatói jogviszony?
Hogy diákszövetkezeten keresztül alkalmazzanak....
Viszont ez a te esetedben nem lehetséges...
Ugyan ezt leírjam még rövidebb tőmondatokban? :D
Az hogy nem jár az SZJA visszatérités meg teljesen külön téma, arról nem is írtam, de igen az sem jár neked.
Ott is 25 éve a korhatár, de légyszi ne keverd a szezont a fazonnal. Attól, hogy ugyan az a korhatár nem ugyanaz a kettő.
Amúgy kb minden diákszövetkezet oldalán ott van ugyanez, csak ott nem ennyire explicit írják le, így könnyű félre értelmezni.
Ilyen például ez is:
"Diákmunka vállalás és belépés feltételei:"
...
"Nappali tagozatos, aktív vagy 25. életév betöltése előtt passzív hallgatói jogviszony és ennek igazolása"
...
Ha tüzetesen átolvasod itt is ugyan azt írják le.
Itt még egy példa:
"Akkor tudsz iskolaszövetkezeten keresztül dolgozni, ha aktív nappali tagozatos, vagy 25 év alatti passzív nappali tagozatos diák vagy."
Én csak azt nem értem, hogy ha passziváltatsz, akkor miért csak ilyen kis óraszámot tudsz vállalni?
Eljársz mellette követ törni valahova?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!