Pályakezdő szoftvertesztelő fizetés?
Az lenne az első kérdésem, hogy Pesten kezdő szoftvertesztelő fizetés milyen határok közt mozog? (nettóban!)
Nyilván erre a válasz, hogy attól függ, de egy valamitől valamiig értéket feltételezem tudnak írni, akik tényleg rálátnak a szakmára.
Nem azt mondtam, hogy nem vagyok elégedett, hanem hogy nem gondoltam volna, hogy csak teszteléssel lehet ennyit keresni.
Fejlesztői poziknál is (amennyiben nem vezető fejlesztő vagy, vagy valami hasonló, hanem szimplán egy ügyes mezei fejlesztő) úgy látom, hogy belföldön bruttó másfél milla kb. a teteje.
"Fejlesztői poziknál is (amennyiben nem vezető fejlesztő vagy, vagy valami hasonló, hanem szimplán egy ügyes mezei fejlesztő) úgy látom, hogy belföldön bruttó másfél milla kb. a teteje."
Rosszul látod.
Hát figyu, én itt sem látok ennél (érdemben) magasabb béreket belföldön:
Persze ettől függetlenül biztos ki lehet fogni.
Az mindegy, hogy te minek mondod magad, amíg nem magadtól kapod a fizetést
#16 jó, hogy nem profession-ön keresel, lol.
Jelentkezz mondjuk egy Nvidia-hoz vagy Oracle-höz, ha kisebb cégeket preferálod, akkor mondjuk egy Vacuumlabs-hoz vagy NDVR-hez, ha pénzügyi szektort, akkor egy Wise-hoz vagy Revolut-hoz stb. Van rengeteg lehetőség, nem a szemét között kell turkálni, hogy hátha találsz valami normálisat.
"#16 jó, hogy nem profession-ön keresel, lol."
Ez baromira nem a profession és azért direkt innen linkeltem, mert itt csak bérsávval rendelkező állásajánlatok lehetnek fent.
Persze, tuti sokat lehet keresni vezető fejlesztőként az Oraclenél meg a Wisenél és társainál, de ez a szakma teteje, nem az átlag, legalábbis én így gondolom. Az meg külön érdekelne, hogy mióta van irodája a Wise-nak és a Revolutnak, vagy az Nvidiának Magyarországon... (Csak a tisztánlátás végett: én most nem a full remote, külföldi, contractori bérekről beszélek továbbra sem, hanem az alkalmazotti, magyarországi bérekről.)
#19 nem kell hozzá vezető fejlesztőnek lenni, direkt olyan példákat írtam, akik sima senior szinten is adnak bruttó 1.5 milla felett, többen 2 milla felett.
"Az meg külön érdekelne, hogy mióta van irodája a Wise-nak és a Revolutnak, vagy az Nvidiának Magyarországon."
Évek óta. Bár a Revolutnak sokáig nem volt, de a cég be volt jegyezve Magyarországon, csak nem volt fizikai irodájuk és minden magyar alkalmazott távmunkában dolgozott.
De ez csak néhány példa volt a sok közül, privátban szívesen írok neked egy listát, illetve 1-2 helyre referrálni is tudlak, ha küldesz egy CV-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!