Tenyleg 1 000 000 Ft a programozok fizetese itthon? Meg egy junior is 600 ezret keres?
#10-es vagyok. Nincs bejelölve, hogy állást keresek és nem is vagyok aktív az oldalon. Így jönnek az InMail-ek folyon. :) Ma, például csak 2 jött. Az egyik az "Accenture"-től a másik "Octopus CRM"-től.
Hogy őszinte legyek. Hiába írtam ki, hogy ne keressenek, semmi hatása. Hát, akkor irjanak. Meg amúgy is. A fejvadászoknak ez a dolga.
Hasonló helyzetben vagyok, mint a #10-es, hasonló bérrel, 100% HO, linkedines megkeresésekkel.
Nem akarok váltani, pedig megtehetném. LinkedInem is jelenleg csak azért van, hogy ne töröljem magam, illetve tudjam magam aktivizálni, ha valami 'gond' lenne. A fizuval megvagyok elégedve (nyilván lehetne több), de amíg békén hagynak, és nyugodtan tolhatom HO-ból, addig nincs problémám. Amúgyis emelnek évente 10-20%-ot, itt meg jelenleg nyugis a munkahely.
27-es ha programozóként garantált bérminimumot keres valaki, akkor ott komoly gondok vannak.
Melyik cégnél dolgozik unokaöcséd?
27# Egyetem alatt kötelező gyakorlaton keres 270 nettót, ami majdnem a duplája a 260 bruttónak.
Úgy hogy kötelező gyakorlat után elvileg felemelik 300 körülre, még egyetem alatt.
Az unokaöcséd hazudik vagy pedig nagyon rossz helyen van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!