Miért nincsenek alacsony fizetéses munkák junior programozóknak?
Szívesen elmennék már nettó 250 ért is, 1 évig a fejlődés miatt és, hogy hasonló gondolkodású emberek között legyek
De nem, ehelyett, inkább önfejlesztenem kell, mert a belépő szint is magas annyira ami miatt nem elég nekik a jelenlegi tudásom
Hogyan találhatnám meg az ilyen melókat ahol kifejezetten arról szól, hogy az ember fejlődjön nem a gyors meggazdagodásról?
El vagyok veszve a munkaadó elvárásainak áradatába?
Már volt legalább 40-50 interjúm az elmúlt fél évben
"nettó 250 ért is"
és milyen városban? csak mert nálunk vidéken ennyit keres a senior programozó, ez már a kánaán
1es de, fejlesztem magam, de mindig az az érzésem, hogy amint elérem a következő szintet valami miatt mindig nem lesz elég, mintha egy láthatatlan falat tennének te és az munkavállalás közé
Valami nem stimmel, mintha egy elérhetetlen dologra vágynának amit nem lehet elérni, egy ideál amivel a top 5% rendelkezik
"nálunk vidéken ennyit keres a senior programozó"
A kérdező gondolom nem közszférában akar elhelyezkedni.
"Valami nem stimmel, mintha egy elérhetetlen dologra vágynának amit nem lehet elérni, egy ideál amivel a top 5% rendelkezik"
Miből gondolod, hogy a top 5% rendelkezik vele? Lehet pl. a top 50%, csak te az alsó 50-be tartozol.
Ez is elképzelhető, csak azt mondom, hogy nem tudom hol induljak el a megoldás felé, mert az egyértelmű, hogy ez nem működik
És mentálisan eléggé ledegradál
#3 Te most szivatsz? :D
A párom bölcsődében közalkalmazottként is ettől többet hoz haza...
Évekkel ezelőtt, mikor papír nélkül, (igazolható) gyakorlat nélkül jelentkeztem juniornak egy telko céghez akkor a kezdő bérem volt nettó 200. Ha nálatok ennyit keres a senior, akkor nem gondolkodott még a munkahely váltáson? Valami olyat lenne érdemes ami jobban fizet: mondjuk a tescoban biztos keresnek pénztárost, vagy a lidl-ben árufeltöltőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!