Miért függőlegesen splitel a programom? C#
2017 oktoberi közép szintű progi érretségit probálnám megcsinálni de már az elején elakadtam valamiért függölegesen splitel nem vízszintesen valaki megtudja mondani miért?
Mert te egy sort olvasol a fájlból, és abban a sorban szóköz szerint vagdosol. Azaz a darabok tömböd így fog kinézni:
{
[0]: 3
[1]: 12
[2]: 1
[3]: 8
satöbbi
}
És te ezeket olvasod be a nem megfelelő (nevű) változókba.
Amúgy ékezetes karaktereket ne használj programozásban, hibásan működhet tőle a program akár.
Vagyis lehet hogy félreértettem a kérdést, és hülyeséget mondtam.
Most az a bajod, hogy az eredményt egymás alá írja ki?
Mert akkor annyi, hogy Console.WriteLine helyett Console.Write kell, akkor nem tör sort.
A probléma az hogy vizszintes sorban kéne beolvasnia az adatokat vagyis a marci sornál 3,12,1,8,5,8,1,2,1,4 és a marci változoba tárolnia mert a marcihoz tartozo adatok marci elött viszintesen vannak
ehelyetelkezdi az első függöleges oszlopot beolvasni 3,3,1,1,4,3,1,3,4
igy a marci változoba az első sor helyet az első oszlop kerül
Ezt teljesen magamtól írtam és meg is tudtam benne csinálni 6 feladatot amit az érettségi kért a beolvasás/splitelés része ugyanígy néz ki mint ahogy a mostaninál akartam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!