Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Tudnátok olyan képszerkesztő...

NTom189 kérdése:

Tudnátok olyan képszerkesztő programot ajánlani amibe a fényképeknek olyan kereteket ad, mint a hagyományos fényképező film tekercs, esetleg a függőleges 4-es igazolványkép?

Figyelt kérdés
kepszerkesztés
2017. dec. 2. 17:14
 1/6 anonim ***** válasza:
A képszerkesztő szót kellene beírnod a Google-ba, pár percet rászánni, vagy megnézni pár tutorial videót. De az úgy már túl bonyolult meg időigényes tudom. Mit nem gondolok. :)
2017. dec. 2. 18:15
 2/6 DjImipapa ***** válasza:

Ez most nem helyénvaló.... alig van rá , és sokáig tart.

1: photoscape programban van 2 féle keret ami ilyen, viszont nem automatikusan csinálja meg, pozícionálni kell.

2: Melósabb, de nem lehetetlen az adobe photoshoppal(vagy akár GIMP-el sem), csak ún. filmstrip kép kell, aminek a kockáit átlátszóra tesszük, majd szintén méretezés-pozícionálás kell. Ha van olyan, ami pikk pakk kattintásra ugyanezt megteszi, én kérek elnézést!:)

2017. dec. 2. 18:19
 3/6 A kérdező kommentje:
Hát igen a google nagy segítség! Azert kerdeztem itt is! :)
2017. dec. 3. 08:52
 4/6 tabaki ***** válasza:

[link]

Ezeket bármelyik képszerkesztőben használhatod. Más kérdés, hogy milyen kevés köztük a hiteles, úgy látszik, kezd feledésbe merülni, hogy hogyan nézett ki valójában a perforáció.

A négyes keretet meg legegyszerűbb, ha magad megrajzolod.

2017. dec. 8. 02:09
 5/6 tabaki ***** válasza:

Na jó, nem tudom, most pontosan mi van, mindenesetre csináltam neked ilyen kereteket. Ezek nem holmi lerontott bemutatóképek, magam szerkesztettem használható méretben, jogtisztán felhasználhatod őket.

Filmkockák:

[link]

[link]

A négyes keretnek úgy tűnik, nincs kötött formátuma, ez egy lehetőség a sok közül:

[link]

Szerkesztéskor egy alsó rétegen rakd be a képeket az átlátszó rész mögé. Példák:

[link]

[link]

[link]

2017. dec. 9. 22:30
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!:)
2017. dec. 10. 08:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!