Tudnátok olyan képszerkesztő programot ajánlani amibe a fényképeknek olyan kereteket ad, mint a hagyományos fényképező film tekercs, esetleg a függőleges 4-es igazolványkép?
Ez most nem helyénvaló.... alig van rá , és sokáig tart.
1: photoscape programban van 2 féle keret ami ilyen, viszont nem automatikusan csinálja meg, pozícionálni kell.
2: Melósabb, de nem lehetetlen az adobe photoshoppal(vagy akár GIMP-el sem), csak ún. filmstrip kép kell, aminek a kockáit átlátszóra tesszük, majd szintén méretezés-pozícionálás kell. Ha van olyan, ami pikk pakk kattintásra ugyanezt megteszi, én kérek elnézést!:)
Ezeket bármelyik képszerkesztőben használhatod. Más kérdés, hogy milyen kevés köztük a hiteles, úgy látszik, kezd feledésbe merülni, hogy hogyan nézett ki valójában a perforáció.
A négyes keretet meg legegyszerűbb, ha magad megrajzolod.
Na jó, nem tudom, most pontosan mi van, mindenesetre csináltam neked ilyen kereteket. Ezek nem holmi lerontott bemutatóképek, magam szerkesztettem használható méretben, jogtisztán felhasználhatod őket.
Filmkockák:
A négyes keretnek úgy tűnik, nincs kötött formátuma, ez egy lehetőség a sok közül:
Szerkesztéskor egy alsó rétegen rakd be a képeket az átlátszó rész mögé. Példák:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!