Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » A gimp képszerkesztő programba...

A gimp képszerkesztő programban hogy kell a szöveget formázni?

Figyelt kérdés
nem rég töltöttem le és tegnap (memet akarok szerkeszteni) ahigy irtam a szöveget kiadta az eszköztárban hogy: jobbra zár, középre zár stb. De amikor bezártam a programot eltünt az eszköztáram es ujra ki kell helyezni mindig viszont ilyenkor már nem adja ki ezeket a dolgokat. Valaki le tudná Írni lépésről lépésre hogyan kell beállÍtani hogy: jobbra zár, Középre zár stb?

2017. okt. 17. 15:48
 1/2 CspCsj ***** válasza:
100%

JPG, GIF és hasonló pixeles formátumoknál mentés utáni újra-megnyitáskor már nincs lehetőség a "könnyű" átszerkesztésre.

A beírt szöveg (képpontokká alakítva) a kép része lesz.

Tárolásra és későbbi módosításhoz a saját XCF formátumban mentsd, ami megőriz minden elemet szerkeszthető formában, - használathoz pedig külön mentsd a pillanatnyi állapotot JPG, GIF stb. formátumban.

Ha a szöveg mód aktív (Szöveg-eszköz ikonja, vagy "T" billentyű), akkor szeriontem minden szerkeszthető szövegre klikkelve megjelenik a szükséges eszköztár.

2017. okt. 17. 17:25
 2/2 A kérdező kommentje:
Már megoldottam de Köszi
2017. okt. 17. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!