Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Valaki megtudja valósítani a...

NIKIOL kérdése:

Valaki megtudja valósítani a játék elképzelésemet?

Figyelt kérdés

Az lenne a kérdésem hogy létezik olyan lehetőség hogy bemutatom vagy jelen esetben csak beszélek az elképzeld játékomról és az adott csapat elkészítí azt? Esetleg linkeket szeretnék kérni vagy cégeket akik ilyenekkel foglalkoznak.

Köszönöm a segítséget

2022. febr. 18. 21:07
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:

190 sorban elég sok dolgot meg lehet valósítani Unity + C#-al is

bár láttam már egész jó snaket javascriptben böngészőben, úgy értem rövid szép kódot

de aki szándékosan itt trollkodik és provokálja a népet azzal nem éri meg leállni vitatkozni

sajnos a kérdezőtől nem tudtunk meg semmit az ötletéről, lehet el is vetette végül, vagy talált privátban embert rá

2022. márc. 1. 10:17
 42/43 anonim ***** válasza:
0%

"Te valami 2d-s game engine használsz, ami valami lebutított kódnyelvet használ."

A lebutított az esetleg te vagy. Nem használok és nem is használtam soha semmiféle game engine-t, nincs rá sem igényem, sem szükségem.

A 190 sor az object pascal kód, de valójában még 190 sincs, mert vannak ures sorok is benne, meg néhány sor komment. Nettó úgy 170 körül lehet, de már ott a sprite animáció, a billentyűzet kezelés, ütközés vizsgálat.

Én nem verem magam, azt inkább te szoktad, csak neked nem nagyon van mire.

Ezzel a szarral csak az volt a célom, hogy meghazudtoljam azt, aki olyan állítást tett, hogy 2000 sorból nem jön ki egy mászka. Hát, látható, hogy bőven kijön, még ezerből is.

Én azért vagyok mérges rátok, mert hozzá röfögtök minden témához egy rakat hülyeséget, ráadásul fogalmatlanul. Úgy, hogy azt sem tudjátok, miről nyomjátok a sódert. A szátok nagy, a tudásotok meg nulla.

2022. márc. 1. 10:54
 43/43 anonim ***** válasza:

Amit előadtál az is egy 0 tudás.

Az hogy ekkora pofával trolkodsz meg kötekedsz, az csak annyit jelent, hogy szerinted egy ilyen kis szar programkódtól valami hatalmas zseni leszel.

Végre kinyögted hogy melyik programnyelvről beszélsz. Pascal? Az mekkora szar.

41 jól írta, az ilyen férgekkel felesleges vitatkozni.

2022. márc. 1. 13:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!