Új számítógépet szeretnék vásárolni! Kb 100e Ft-ot
szánnék rá. Játékorientált elképzelésem van.
Építő jellegű kritikát, tanácsokat és tippeket
várok! (? )
A G4560 helyett tegyél bele egy Ryzen 3 1200at,az 4 magos így az újabb játékok jobban fognak menni. A GT-1030 sem olyan rossz, majdnem egyszinten van a GTX-750-el. Ha nem kizárólag újonnan kell minden, akkor használtan egy 750 Ti-vel jobban jársz.
2017. aug. 3. 17:13
2/17 anonim válasza:
Azt lehagytam, hogy így menne a BF1 is, 1080p-ben lowon. Kisebb mikrolaggok lennének a 4gb ram miatt, de hozzá lehet szokni.
2017. aug. 3. 17:15
3/17 anonim válasza:
Ennyi pénzből nem igazán lehet játékra alkalmas PC-t építeni, főleg SSD-vel.
Proci rendben van
Alaplapnak egy olcsóbb, B250 chipsetű, ami támogatja a 2400MHz-es DDR4 memóriát.
Tápnak CM MasterWatt Lite 400W
Memóriának inkább: 8GB TeamGroup DDR4 2400MHz
És hát akkor jön a ház mellé, valamilyen merevlemez / SSD (nem igazán fér bele)
A legfontosabb, a videokártya, amire még így is éppen alig marad pénz..
Hvaprón szoktak lenni jó ajánlatok, érdemes körülnézni ott is.
2017. aug. 3. 17:18
4/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Tisztában vagyok a mai gépigényekkel, ennek tudatában mégis amennyire csak lehet hajlanék a játékok irányába. szóval érdemesebb lenne használtan egy 750 TI? LoL,CSGO,gta 5 valamint minecraft (öcsém játssza) lenne a célterület.
2017. aug. 3. 17:31
5/17 A kérdező kommentje:
Valamint néhány autós játék pl NFS rivals
2017. aug. 3. 17:32
6/17 anonim válasza:
Első kommentre írom. G4560 bőven elég mai játékokhoz, nyílván nem a csúcs-stabil 60FPS-hez, de ilyen videokártya mellett ez nem is téma.
2017. aug. 3. 17:33
7/17 szántóvető válasza:
8 gb ramot nézz(17e körül már van újonnan.)
21-ért van msi h170m a pro-lap
a proci maradhat,nem rossz az.
és kártyából inkább rx 460 az 1030 helyett.
persze mindez 100-ba nem fér bele.esetleg nézhetnél használt gépet pl: [link]
2017. aug. 3. 17:41
8/17 anonim válasza:
6-os
Igen, elég a G4560 de az 1200 4 magos amit a mai játékok ki is használnak, valamint a G4560-at nem nagyon lehet fejleszteni mert addigra az arra a foglalatra való procik elavultak lesznek. Az 1200at viszont fejlesztheti R7 1800x-ig ami 8 mag és 16 szál..
2017. aug. 3. 17:45
9/17 anonim válasza:
Ugyan. Csak az i9-ek jöttek most másik foglalatra (socket 2066) ami viszont eléggé high-end kategória, csak játékokra egyszerűen őrültség volna megvenni, úgy érné meg ha komolyabb munkákra is használva volna a gép. Ez esetben igaz a mondás, ramból sosem elég, lehetne 16GB is, de most ezt hagyjuk, visszatérnék a témára. Az összes többi intel proci, i3, i5, i7 ezek mind socket1151-ek. Egy olyan lap kell ami bios frissítéssel az új procikat is fogja támogatni vagy olyat amihez még bios frissítés sem kell és megvan oldva. Mostanában az újabbak a Kaby lake procik, a G4560 is az tulajdonképpen. Aztán majd még jön a Coffe Lake is. Egyet remélek, hogy a Coffe Lake procikat be fogadják majd a b150-es chipsetű lapok mivel nekem most az van és eleve bios frissítés kell a kaby lake-ekhez.
2017. aug. 3. 18:48
10/17 anonim válasza:
Vagy. Vigye még lejjebb a Coffe Lake a Kaby Lake procikat és én meg is vagyok békélve akkor. I5-nél erősebb proci amúgy sem kell szerintem, ezek már bőven jók gamingre főleg ha a kaby lake-t nézzük. Persze ha időtállóságot nézek akkor lehet az amd jobb alternatívát nyújt, de mivel én már intel oldalon kezdtem el év elején mert nem vártam a ryzen megjelenéséig (én hülye) ezért intel oldalon is folytatom mivel nem érné meg váltanom. Majd legközelebb. Most csak egy jó proci hiányzik meg videókártya ahhoz, hogy gaming gépem legyen
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!