Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Valaki megtudja valósítani a...

NIKIOL kérdése:

Valaki megtudja valósítani a játék elképzelésemet?

Figyelt kérdés

Az lenne a kérdésem hogy létezik olyan lehetőség hogy bemutatom vagy jelen esetben csak beszélek az elképzeld játékomról és az adott csapat elkészítí azt? Esetleg linkeket szeretnék kérni vagy cégeket akik ilyenekkel foglalkoznak.

Köszönöm a segítséget

2022. febr. 18. 21:07
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
Mégse írtál 1 sort se te kamu.
2022. febr. 21. 12:16
 32/43 anonim ***** válasza:
0%

Kotekedni te álltál le, nem én. Tettem egy állítást, ami úgy is van, de a te amatőr lelked ez ellen fellázadt és bizonygatni kezdted a saját álláspontodat, ami a magad ismerethiányos létéből fakad és nem valódi gyakorlati tapasztalatokból.

Ezt még megpúpoztad olyan kijelentésekkel, amelyek kristály tisztán láttatják mindenkivel, hogy mekkora amatőr vagy ehhez az egészhez amit úgy hívnak, hogy programfejlesztés. Íme:

"ott futás lövés is van, mindenféle ugrópadok, több féle ellenség "

És ezek után még van pofád kovetelőzni? Elvárni, hogy én egy ilyen csicska kovetelésének ripsz-ropsz eleget tegyek? Nevettessem ki magam én is, ahogy te tetted?

Nekem sok kozom nincs a játékprogram fejlesztéshez, de nagyon alap dolgokat azért tudok. Ebbe beletartozik az ilyen kis mászkálós játék leprogramozása is. Ez egyszerű mint a pofon, pláne, ha már tudja is az ember, hogy milyen ezeknek a szerkezete. Te viszont még ezt sem tudod, sajnos.

Azt sem tudod, hogy ellenség és ellenség programozástechnikailag nem külonbozik, azt sem, hogy a karakter mozgatása során a lépés, gyaloglás és a futás kozott szintén nincs differencia, csak a fázisrajzok számában, az meg nem a programozó feladata.

Nem az a gond veled, hogy amatőr vagy, hanem az, hogy olyan állításokat vonsz kétségbe, amik megkérdőjelezéséhez nincs se tudásod, se jogod.

De megteszed, csak azért, mert te piszmogsz a saját szutykoddal már nem tudom mióta és ezért úgy gondolod, ha neked nem megy valami, akkor másnak sem mehet ugyanaz gyorsabban. Hát tévedsz.

2022. febr. 21. 16:17
 33/43 anonim ***** válasza:
32:Te vagy a szokásos Pascalos trollunk, aki mindenkinél mindent jobban tud, és rajtad kívül mindenki hülye? Egy értelmes, színvonalas játék nincs meg 2000 sorból, ha csak nem full kész enginet használ valaki. Gagyi játékkal meg tele padlás.
2022. febr. 21. 16:37
 34/43 anonim ***** válasza:
0%

" aki mindenkinél mindent jobban tud"

Nálatok, mindenesetre.

De nincs is nehéz dolgom, ez az igazság.

"Egy értelmes, színvonalas játék nincs meg 2000 sorból, ha csak nem full kész enginet használ valaki. Gagyi játékkal meg tele padlás."

Nem az volt a kérdés, hogy mennyire értelmes, vagy színvonalas a játék, hanem az, hogy el lehet e készíteni egy hétvége alatt.

De amúgy sem feltétlenül korellál a kódsorok mennyisége a minőséggel. Sőt, éppen nálatok, amatőroknél fordított az arányosság.

Egyébként: Kétezer sorból minden további nélkül meg lehet valósítani egy jobb Jump 'n Run játékot. Maga a logika minden további nélkül belefér ebbe, az eladhatóságot itt már inkább a játék grafikája, hangeffektje súlyozza.

Ami a linkelt képen látható, az egy magam készítette kis sprite engine-nel van megvalósítva.

Amit tud:

három layert, amivel némi plaszticitás, mélység-érzet adható a játéknak.

Sprite animáció, ebből két fajta. Loop és ping-pong.

Sziluett rajzolás, választható szinnel.

Árnyék-vetés, annak mérete és iránya is változtatható /ezt egy felül-nézetes helikopteres játék otlete miatt tettem bele/.

És ez már bőven tartalmaz annyi lehetőséget, amivel fel lehet kissé dobni egy sima, egyszerű kis mászkálós játékot.

Az egész csak 800 sor.

Ehhez még 1200 sor játék logika? Az már mindent tudna.

Veled is csak tobben vagyunk.

2022. febr. 21. 17:07
 35/43 anonim ***** válasza:

Kotekedni te álltál le, nem én"

Nem is tudom ki kezdte el a büdöstojásozást.

"hogy a karakter mozgatása során a lépés, gyaloglás és a futás kozott szintén nincs differencia, csak a fázisrajzok számában"

Nagyon nem, buta vagy, kiderült.

"mert te piszmogsz a saját szutykoddal már nem tudom mióta"

Kész, de nincs túl sok vizuális fantáziám, így végülis csak a programkódot írtam meg, de azért van 1 kis dizájn.

Még1 ellentmondás:

"Nekem sok kozom nincs a játékprogram"

Árnyék-vetés, annak mérete és iránya is változtatható /ezt egy felül-nézetes helikopteres játék otlete miatt tettem bele/."

Valahol máshol próbálj meg trollkodni. Mert ha a buta szöveged egy programkód lenne, felrobanna a gép. És utána meg is verne.

Még mindig várom a 10 perc alatt leírt programkód első 100 sorát.

2022. febr. 21. 17:34
 36/43 anonim ***** válasza:
34: Tudsz te olvasni? Ez a képesség megvan benned?
2022. febr. 21. 18:25
 37/43 anonim ***** válasza:
45%

Én folyamatosan figyelem discordon a unity szervert.

code-beginner

code-general

code-advanced

Ezeket a szobákat figyelem.

Mindenki egy pici kód részleten van le akadva.

Te még 1 kód részletet se linkeltél patkány.

Teljesen 1értelmű hogy csak egy pici troll vagy, amit el kell taposni.

2022. febr. 21. 19:01
 38/43 anonim ***** válasza:
Sose írt még egy "Hello, world!" szintű programot se. Csak jár a szája, és szidalmaz mindenkit. Ez a stílus több kérdésre adott válaszaiból is látszik. Sima troll.
2022. febr. 21. 19:08
 39/43 anonim ***** válasza:

[link]

190 sor.

2022. márc. 1. 08:46
 40/43 anonim ***** válasza:

Te valami 2d-s game engine használsz, ami valami lebutított kódnyelvet használ.

És erre vered magad, szánalmas.

2022. márc. 1. 09:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!