Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Valaki megtudja valósítani a...

NIKIOL kérdése:

Valaki megtudja valósítani a játék elképzelésemet?

Figyelt kérdés

Az lenne a kérdésem hogy létezik olyan lehetőség hogy bemutatom vagy jelen esetben csak beszélek az elképzeld játékomról és az adott csapat elkészítí azt? Esetleg linkeket szeretnék kérni vagy cégeket akik ilyenekkel foglalkoznak.

Köszönöm a segítséget

2022. febr. 18. 21:07
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:

Miért lennék irgalmatlanul hülye?

Te vagy az aki túl sokat képzel magáról..

Oké meg írod a kis scripteket, berakod a sprite-okat, amit megvettél.

Van 1 map, de utána szerkesszél hozzá meg 50et, meghát ne ugyanúgy nézzen ki minden.

Én csinálgatok egy 2d-s játékot droidra. (Unity c#) De az is több idő volt mire megírogattam/átírtam a rengeteg scriptet.

És akkor még a dizájn 0, nincs semmi tartalom a játékban.

Beképzelt kis bunkó vagy azt se tudod miről beszélsz.

2022. febr. 21. 09:14
 22/43 anonim ***** válasza:
Nekem egyébként leírta privátban mit akar, hát nem egy hétvégi program az biztos.
2022. febr. 21. 09:14
 23/43 anonim ***** válasza:
0%

21: Én semmiféle scripteket nem írok, büdos tojás, hanem fogom magam, és megírom nulláról. Nekem nem kell unity, meg hasonlók.

Egy nap alatt, ha elég motivált vagyok, kitolok kétezer sor kódot magamból.

Egy ilyen játék megvan 1000-1400 sorból.

A pályaszerkesztés, tesztelés meg már nem a kódolási folyamat része, azt el tudják végezni olyan kis ribizlik is mint te.

Az assetek egy kaptafára vannak szabva, nincs nehéz dolguk. A hang ezeknél a Jump and Run tipusú platform játékoknál meg annyi, hogy piff, paff és puff.

Az, hogy te béna vagy, nem általánosítható mindenkire. Éppen ez jelzi, hogy kettőnk kozül te vagy aki tobbet hisz magáról, mint amennyit ér.

2022. febr. 21. 09:38
 24/43 anonim ***** válasza:

Mekkora egy undorító retkes patkány vagy utolsó :D

Én is kitolok 2000 sort,az semmi te kis hugyagyú hulladék.

Az 1 hétvégét nem úgy kell érteni hogy 0/24 gépelsz mint valami nyomorék csicska.

Fogd be pofádat és fogjál vissza magadból, mert élőben egy ilyen beszólás után szét taposnak.

Az is biztos hogy csak neten van ekkora pofád te szardarab.

2022. febr. 21. 10:01
 25/43 anonim ***** válasza:
2022. febr. 21. 10:06
 26/43 anonim ***** válasza:
Meg se nyitom valami gagyi kis game engine.
2022. febr. 21. 10:13
 27/43 anonim ***** válasza:
0%

Mit kell tudnia egy ilyen játék kódjának?

- A háttér kirajzolása triviális.

- A karakter mozgatása előre, hátra, valamint jump.

- Ezen túl van egy primitív ütkozés-vizsgálat, valamint, ha a játékélményt fokozni szeretné valaki, akkor nem képernyőváltást valósít meg, hanem scrollozza a view-port tartalmát.

Ennyi az egész.

A Mario-t Nintendo-ra valósították meg, 6502 assembly-ben, mivel az a proci még csak 1 MHz kornyékén lézengett. Ezzel együtt sem lehetett két-három hétnél hosszabb a fejlesztési idő, két-három személynek, akik egyike a grafikus asset-et állította elő.

A mai lehetőségekkel élve, egy ilyen játék bizony nem tobb, mint egy hétvége.

Azt a széttaposást, face to face azért átgondolnád te, ebben biztos vagyok.

2022. febr. 21. 10:34
 28/43 anonim ***** válasza:

Ha már a mario-t írtad, ott futás lövés is van, mindenféle ugrópadok, több féle ellenség stb.

Te valami super zseninek hiszed magad, de csak egy egoista csicska vagy. Alpári stílusban leszólsz mindenkit, mert te ugye 2 perc alatt kifosol 3898 sort.

Ebből is látszik hogy valami igénytelen okj-s kókler vagy.

A megtaposásban biztos lehetsz, ha nem vagy min. 2 méter 3 mázsa.

Szerintem valami gyíkvállú nyomorék vagy, ami mindenkinél okosabbnak hiszi magát.

De közben frusztrál, hogy mindenki nagyívben leszarja, hogy te mekkora programozó zseninek hiszed magad.

Mi másért állnál le kötekedni? Én annyit írtam hogy pár óra alatt semmit se fogsz megírni.

A 0-ról meg biztos nem.

Bár szerintem te még külön oprendszert is írsz magadnak wordpadban.

De akkor tessék ne csak a szád járjon, szánj rá 10 percet és írd le az első pár sort:

2022. febr. 21. 10:50
 29/43 anonim ***** válasza:
0%

"Ha már a mario-t írtad, ott futás lövés is van, mindenféle ugrópadok, több féle ellenség stb."

Lol.

Amatőr vagy te, de nagyon.

"Én annyit írtam hogy pár óra alatt semmit se fogsz megírni."

Nem pár órát írtam, hanem egy hétvégét.

2022. febr. 21. 11:03
 30/43 anonim ***** válasza:
0%
2022. febr. 21. 11:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!