Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Bootcamp vagy EPAM ingyenes...

Bootcamp vagy EPAM ingyenes felkészítő?

Figyelt kérdés

Melyik érheti meg jobban? A bootcamp állást garantál, az EPAM nem garantál, de cserébe ingyenes és ha jól megy, állást is ajánlhatnak.

Van-e valakinek rálátása melyik lenne jobb?

Ha bootcamp: fel kellene mondjak állásomban, fizetnem kell, de kényelmes a tanulás, napi 8-10 órában fél évig

EPAM: nem kellene feltétlen felmondjak, hétvégente is csinálhatnám, de kb semmi szabadidőm nem lenne, ingyenes is lenne.

Nehéz dűlőre jussak. Alap szinten egyébként megy a JAVA stb de azért kellene valamilyen program hogy támpontot adjon / ilyen munkakörbe hamarabb bejutasson.

2022. febr. 17. 00:07
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
31%

@10 "Csak hát, ők honnan is tudnák, hogy mit nyújt a felsőoktatás?"

Te se tudod, mégse zavar, hogy hülyeségekkel fosd tele a fórumot.

2022. febr. 18. 06:15
 12/26 anonim ***** válasza:
17%
11: Addig állj fél lábon, amíg igazzá nem válik az állításod, ostoba paraszt.
2022. febr. 18. 07:05
 13/26 anonim ***** válasza:
97%
#10 Van BSc diplomám, de úgy jöttem ki az egyetemről, hogy semmihez sem értettem. A magyar felsőoktatás a szívatásról szól, nem az oktatásról.
2022. febr. 18. 08:20
 14/26 anonim ***** válasza:
27%
#13: A programozást nem az egyetemen tanulja meg az ember. Ott max hasznos elméletet kapsz, meg a szívatrtós matekot, ami az absztrakciós készséget fejleszti (de egyébként más haszna nincs). Aki nem úgy kezd neki a PTI-nek, hogy már tud programozni, az kb nem is fogja elvégezni.
2022. febr. 18. 08:45
 15/26 anonim ***** válasza:
0%

Unalmas vagy már.

Aki nem járt egyetemre, az néhány nagyon-nagyon ritka kivételtől eltekintve, egy sem tud programozni. Ezek nem tudják még azt sem, hogy egy-egy feladathoz hogy kéne nekiállni. Amit tudnak, az nulla, vagy annál alig valamivel tobb.

Vannak jó páran, akik még egyetem után sem tudnak programozni.

De hát, ilyen ez a lósport. Képesség is kell, matek tudás, jó logika, meg ész is, nem elég a segget kockásra ülni.

Aki meg járt egyetemre és jó képességű, az nem csak képes elvégezni a feladatot, de sokkal jobban, és sokkal gyorsabban is másoknál.

2022. febr. 18. 09:02
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
#16: Ezt most a #15-ös commentemre írtad? Csak mert én szükségesnek tartom az egyetemet, én is elvégeztem, csak annyit jegyeztem meg, hogy alapvetően nem ott tanulsz meg programozni.
2022. febr. 18. 09:33
 17/26 anonim ***** válasza:
0%

"csak annyit jegyeztem meg, hogy alapvetően nem ott tanulsz meg programozni."

Na, ennél a résznél tévedtél a legnagyobbat.

2022. febr. 18. 10:20
 18/26 anonim ***** válasza:
96%
#16 Te se nagyon dolgoztál még programozóként. Több kiváló kollégám volt már, akinek nem volt diplomája, vagy teljesen más diplomája volt. Sőt, megkockáztatom, átlagban jobb képességűek voltak ők, mint akik informatikai szakon diplomáztak.
2022. febr. 18. 12:09
 19/26 anonim ***** válasza:
#19 Érdekas és hasznos komment. Lájkoltam. 😊
2022. febr. 18. 12:19
 20/26 anonim ***** válasza:
0%

"Sőt, megkockáztatom, átlagban jobb képességűek voltak ők, mint akik informatikai szakon diplomáztak."

Hogyne, antik ember, persze-persze.

* visít a nevetéstől *

2022. febr. 18. 12:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!