Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Bootcamp vagy EPAM ingyenes...

Bootcamp vagy EPAM ingyenes felkészítő?

Figyelt kérdés

Melyik érheti meg jobban? A bootcamp állást garantál, az EPAM nem garantál, de cserébe ingyenes és ha jól megy, állást is ajánlhatnak.

Van-e valakinek rálátása melyik lenne jobb?

Ha bootcamp: fel kellene mondjak állásomban, fizetnem kell, de kényelmes a tanulás, napi 8-10 órában fél évig

EPAM: nem kellene feltétlen felmondjak, hétvégente is csinálhatnám, de kb semmi szabadidőm nem lenne, ingyenes is lenne.

Nehéz dűlőre jussak. Alap szinten egyébként megy a JAVA stb de azért kellene valamilyen program hogy támpontot adjon / ilyen munkakörbe hamarabb bejutasson.

2022. febr. 17. 00:07
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
100%
Ha jól emlékszem régebben az EPAM is megkövetelte, hogy ott légy napi 8 órában és tanulj. Ez most nem tudom, hogy így van-e de érdemes előtte utánajárni. Egyébként ha lazítottak a mentorprogramon, akkor én egyértelműen azt választanám, bootcampen nem sokat fogsz tanulni, hiába garantálnak állást.
2022. febr. 17. 00:15
 2/26 anonim ***** válasza:
100%
#1 vagyok, egyébként ez az állásgarantálás mindig is nagy csőbehúzás volt. Az ő felelősségük addig terjed, amíg fel nem vesznek valahová. Utána ha a 3 hónap próbaidő alatt megválnak tőled, mert nem tudnak veled dolgozni, akkor ez van. Ez még fontos szempont lehet a rizikó miatt.
2022. febr. 17. 00:16
 3/26 A kérdező kommentje:

Köszi. Illetve a bootcamp mellett eszembe jutott hogy ott 80 partner közül választhatok, ad egy okj végzettséget is.

Epam-nál lehet elmegy fél évem állás nélkül és végzettségem sem lesz.

Nem tehetem meg hogy dobálgassam a bootcamp árát, de egy informatikus életében vélhetően lesz olyan hónap a karrierjében amikor visszakeresi egy hónap alatt a képzés árát. De legyen 2 hónap...

Tehát ezért nem foglalkozom annyira vele hogy fizetős-e, rossz vajon a logikám?

2022. febr. 17. 00:38
 4/26 A kérdező kommentje:
Egyébként a progmasters bootcamprol van szo, ami szerintem messze a legjobb leírás alapján az összes közül. A legkisebb is kb, minimális előtudást várnak el, igy kicsit jobban minőségre mennek ahogy elképzelem
2022. febr. 17. 00:43
 5/26 anonim ***** válasza:
14%

"ahogy elképzelem"

Igen. ahogy elképzeled.

2022. febr. 17. 01:41
 6/26 anonim ***** válasza:
67%
EPAM-os academyre jártam, bár akkor még egész napos volt, és kaptunk fizetést érte. Több értelmes dolgot tanultam ott, mint az egész egyetem alatt, és maradtam is a cégnél.
2022. febr. 17. 08:09
 7/26 anonim ***** válasza:
0%
Ekkorát behazudni????
2022. febr. 17. 10:22
 8/26 anonim ***** válasza:
100%
Voltam Epam trainingen. 10-ből 3 beküldött "házi feladatot" nem is értékeltek. Az egész végén azt mondták, hogy mivel jó volt a teljesítményem, fognak keresni állásajánlattal. 3 hónapig semmi nem volt, aztán rájuk kérdeztem, megint ígérgettek. Két hét múlva felhívtak, csináltak egy 2 órás izzasztó technikai interjút, aztán kértek egy bérigényt. Írtam nekik egyet, az volt rá a válasz, hogy túl sok. Egy másik cégnél megkaptam a kért összeget és még többet is kérhettem volna...
2022. febr. 17. 11:17
 9/26 anonim ***** válasza:
91%
Ja, hát fizetést tekintve a mezőny hátsó felében van az EPAM, de az academy mindenképpen hasznosabb, mint a magyar felsőoktatás.
2022. febr. 17. 12:56
 10/26 anonim ***** válasza:
15%

"de az academy mindenképpen hasznosabb, mint a magyar felsőoktatás."

Hát igen, a mindent megúszni szerető butáknak biztos. Csak hát, ők honnan is tudnák, hogy mit nyújt a felsőoktatás?

2022. febr. 17. 13:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!