Hogyan kezdjek neki a programozásnak?
Én ezzel kezdtem: https://www.youtube.com/playlist?list=PL1WwhU4dv6tG8C8aGca5I..
Nem bántam meg. Bár végül nekem C# és .NET lett a vége, nekem az alapok alapját ez adta. Azóta is követem, még ha nekem most nem is karrierbe vág :)))
"Pascal? ... 2022 van."
Igen, 2022 van, te meg totál tudatlan vagy ebben a témakorben.
"Nem vagyok. Csak midnig meglep, hogy ennyi év után is vannak a fórumokon olyan emberek, akik még mindig nyomatják a Pascalt első nyelvnek."
Az, hogy téged, amatőr suttyót mi lep, meg, keveseket érdekel. De hogy ne halj meg reménytlenül hülyén:
Én oktattam progalapot és a csoportom tobbsége négy hét után már írta a saját kis programjait pascalban, míg a kolléga a saját csoportjával vergődott és akadt a huszonnégyből három ember, aki képes volt felvenni a fordulatot.
Nála C volt, nálam meg pascal.
Az meg a saját birkaságodat igazolja, hogy beszopod a hozzád hasonló, idétlen hülyék dumáját ezzel a pascal-2022-vel.
Pascal ma is létezik, árulják, oktatják, dolgoznak vele, a delphi meg annyira kényelmes és eltalált eszköz, hogy én a mai napig a legnagyobb részben azzal fejlesztek. Amíg te megvakarod a tököt a nyakadon, addig én már a munka negyedét elvégeztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!