Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Hogyan kezdjek neki a programo...

Hogyan kezdjek neki a programozásnak?

Figyelt kérdés
Melyik nyelvet válasszam, hogyan kezdjek el tanulni? Linuxon vagy windowson lenne érdemes?
2022. febr. 10. 00:25
1 2 3 4 5 6
 11/56 anonim ***** válasza:
32%
Ha tudná mit akar, nem kérdezne ilyet. Mivel nem tudja, érdemes olyat választani, amivel a legtöbb sikerélménye lesz, ami majd megadja a kellő lökést a folytatáshoz. Ez Python vagy Java. Ennyi.
2022. febr. 10. 10:55
 12/56 anonim ***** válasza:
97%
Pascal? ... 2022 van.
2022. febr. 10. 10:56
 13/56 anonim ***** válasza:
76%

Én ezzel kezdtem: https://www.youtube.com/playlist?list=PL1WwhU4dv6tG8C8aGca5I..

Nem bántam meg. Bár végül nekem C# és .NET lett a vége, nekem az alapok alapját ez adta. Azóta is követem, még ha nekem most nem is karrierbe vág :)))

2022. febr. 10. 10:57
 14/56 anonim ***** válasza:
0%

"Pascal? ... 2022 van."

Igen, 2022 van, te meg totál tudatlan vagy ebben a témakorben.

2022. febr. 10. 11:06
 15/56 anonim ***** válasza:
95%
:) Nem vagyok. Csak midnig meglep, hogy ennyi év után is vannak a fórumokon olyan emberek, akik még mindig nyomatják a Pascalt első nyelvnek. Hány éves vagy, 50? :D
2022. febr. 10. 11:40
 16/56 anonim ***** válasza:
93%
15: Már vártam, hogy mikor kerül elő itt is a Pascalos idiótánk. Nem tudom hány éves lehet, de szellemileg kb. 10. És leragadt a Pascalnál... És aki nem ért vele egyet az hülye. A másik tévképzete, hogy az assembly strukturált nyelv. Arról se lehet lebeszélni.
2022. febr. 10. 11:47
 17/56 anonim ***** válasza:
96%
Nehez eldonteni, hogy fizetett troll a srac, vagy tenyleg valami 60 koruli kiegett kontar, de ha megnezel regi kerdeseket, mar evek ota tolja itt a hulyesegeit.
2022. febr. 10. 12:00
 18/56 anonim ***** válasza:
100%
17: 60 körüli kontár nem lehet, mert akkor azért még jobban megtanították nekik az ilyeneket. Max. 40-45 lehet...
2022. febr. 10. 12:02
 19/56 anonim ***** válasza:
20%

"Nem vagyok. Csak midnig meglep, hogy ennyi év után is vannak a fórumokon olyan emberek, akik még mindig nyomatják a Pascalt első nyelvnek."

Az, hogy téged, amatőr suttyót mi lep, meg, keveseket érdekel. De hogy ne halj meg reménytlenül hülyén:

Én oktattam progalapot és a csoportom tobbsége négy hét után már írta a saját kis programjait pascalban, míg a kolléga a saját csoportjával vergődott és akadt a huszonnégyből három ember, aki képes volt felvenni a fordulatot.

Nála C volt, nálam meg pascal.

Az meg a saját birkaságodat igazolja, hogy beszopod a hozzád hasonló, idétlen hülyék dumáját ezzel a pascal-2022-vel.

Pascal ma is létezik, árulják, oktatják, dolgoznak vele, a delphi meg annyira kényelmes és eltalált eszköz, hogy én a mai napig a legnagyobb részben azzal fejlesztek. Amíg te megvakarod a tököt a nyakadon, addig én már a munka negyedét elvégeztem.

2022. febr. 10. 12:03
 20/56 anonim ***** válasza:
100%
Te jó ég, és még tanítja is... Igen "aki tudja csinálja, aki nem tanítja...". Azért irtózatosan nagyon gáz, hogy ahhoz 4 hét kell, hogy valaki "írja a saját kis programkáit", max. akkor ha 5 hetente van egy foglalkozás.
2022. febr. 10. 12:08
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!