Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » 25 évesen késő elkezdeni...

25 évesen késő elkezdeni programozni?

Figyelt kérdés
Eléggé megtetszett a programozás, már megvolt az első Hello World-öm :D Nagyon élvezem a tanulását, szerintetek nem késő már belevágni? Mit ajánlotok, milyen nyelvvel érdemes kezdeni? (Én most c#-ot kezdtem el)
2021. nov. 14. 12:54
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Kontextustól függ.

Jelenleg későinek érezheted, mert mindem osztálytársad gimnáziumból már valószínűleg elvégezte a Bsc-t és az álatla választott szakirányban van 1-2 év tapasztalata.

Vagy ha valaki nem járt egyetemre már évek vannak mögötte.

Így furcsa érzés mondjuk 28 évesen pályakezdőnek lenni.

Viszont amikor 50 éves leszel teljesen mindegy lesz, hogy 28 év tapasztalatod van vagy éppen 22.

Az életszínvonalad sem fogja igazán tükrözni a kb 6 év eltolódást.

Szóval egyátalán nem késő.

2021. nov. 18. 00:35
 22/23 anonim ***** válasza:
Ahogy említettem, 26 évesen kezdtem el programozni, igaz csak amatör programozónak tartom magam, de elértem jelentősebb eredményeket, én csak bátorítni tudlak.
2021. nov. 18. 08:16
 23/23 anonim ***** válasza:

Helyesen:

én csak bátorítani tudlak.

2021. nov. 18. 10:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!