20 évesen elkezdeni programozni?
Szerintetek van értelme? Nem tudom, mennyire menne, alapból otthonos vagyok a számitástechnikában de a programozás egyáltalán nem tiszta, szóval a nulláról kéne kezdenem.
Persze azért kezdeném, hogy később ebben dolgozhassak.
Bármilyen tapasztalat vagy tanács érdekel és köszi előre is :)
Kicsit bővebb választ vártam, de persze örülök a rövidnek is:)
Néha úgy érzem túl nagy falat lenne, de akkor ezek szerint nem?:)
Ha itthon elkezdek tanulgatni utána egy normális álláshoz,tudáshoz, tehát hogy kezdjek is vele valamit, kellene egyetem is? Érettségim van de újra kéne érettségizni valószinűleg az egyetemhez.
kezdd el tanulni és meglátod mi lesz egy fél év után, olvasgass tutorial könyveket, mielőtt valamit megkérdezel, intenzíven googlezz előtte egy fél órat, mert biztos megtalálod a válszt, főleg kezdő feladatoknál.
ha ez sikerül akkor lehet belőle valami.
egyetem jó ha van de a munkatapasztalat is fontos.
"Kicsit bővebb választ vártam, de..."
Mégis milyen választ vártál? 20 éves vagy, nem 60...Szerinted?
Nem, nincs értelme 20 évesen már belefogni bármilyen új dologba. Arra vagy kárhoztatva, hogy azt csináld nyugdíjig, amit 20 éves korod előtt megtanultál.
Nem erre céloztam, de volt aki megértette mire is voltam kiváncsi, és kaptam érdemleges választ privátban úgyhogy nem haragszom.
buék
Valóban elég gyökér kérdés.
Csak a helyet foglalja fölöslegesen.
Nem bántásból mondom, de tényleg hülye kérdés. A legtöbben 18-23 éves korukban kezdik el az egyetemet. Rengeteg 5 éves gimnázium van, leginkább kéttannyelvűek, de van pár szakközép iskola is ahol +1 év teknikum van.
Sokan kihagynak 1-2 évek gimi után. Utaznnak, szórakoznak és dolgoznak stb...
Sokan évvesztesek.
Kicsit sem vagy el késve semmivel sem.
Ha netántán nem egyetemre akarsz menni, akkor sincs baj, mert a legjöbb ember kb a te korodban kezd neki a programozásnak.
Az egyetemen kb 3-4 hónap alatt nulláról felhúznak emelt infó érettségi szintre és a sok "azt hiszem, hogy menőn programozok" tinik akik gimi alatt elkezdenek az informatikával is kb ugyan arra szintre kerülnek el.
Igen, ez a kérdés egy óriási baromság :D Ha 25 fölött lennél megérteném a félelmedet és 30 fölött már senki sem mondaná, hogy baroság a kérdés és kb 40 körül már azt mondanák, hogy "nem éri meg".
Most komolyan. Milyen válaszokat vársz?
Igen, megéri? vagy mit?
Ez kb olyan, hogy Megéri elkezdeni zenélni 12 évesen, félek túl későn kezdem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!