Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Unity, vs miért ennyire lassú?

Unity, vs miért ennyire lassú?

Figyelt kérdés
Vs code-ot használtam eddig de mivel abban nincs intellisense, amire nekem meg szükségem lenne, így váltottam volna vs community ed-re mert abban van, beépítve, viszont egy a gond: brutalisan lassú. Elkezdek írni 2-3 betűt hogy kihozza mik vannak rá, belaggol, felugrik az ajánlás popup, majd eltűnik és pirossal aláhúzza. Ha megint elkezdek írni, megint felugrik,ekkor már lehet választani, de mikor fel-le nyomkodnám a nyilakkal hogy választok, konkrétan laggolva választ és nem értem miért.
2021. nov. 7. 08:58
 1/5 anonim ***** válasza:
69%
IntelliSense in Visual Studio Code [link]
2021. nov. 7. 10:18
 2/5 anonim ***** válasza:
11%

A Visual Studio Code-ban is van IntelliSense, milyen nyelvhez használod/tad?

A VS Studio -nak sokkal nagyobb a gépigénye.

2021. nov. 7. 11:06
 3/5 A kérdező kommentje:
"abban nincs intellisense, amire nekem meg szükségem lenne" mármint a Unityhez, ahogy a címben is benne van. Hozzá csak ilyen apróságok vannak, egész file snippetek, keywordök meg egyebek még nincsenek sajnos.
2021. nov. 7. 12:21
 4/5 A kérdező kommentje:
Mindenkinek kiesik a címben lévő rész, hogy "Unity"? :D
2021. nov. 7. 12:22
 5/5 anonim ***** válasza:
59%

Senkinek nem esett ki, csak épp nincs olyan, hogy unity intellisense. Minden elérhető névteret, osztályt, metódust feltérképez. Nem sok haszna lenne ha csak hardcodeolt cuccokban tudna segíteni. Tudhat néhány unity specifikus dolgot, pl rider összekapcsolja magát az editorral és látod hány referencia van a jelenetben az adott osztályra/metódusra, segít gyakori rossz kódolási szokásokat kigyomlálni(pl felhívja a figyelmet, hogy a Camera.Main csak egy rövidítés a GameObject.FindObjectOfType<Camera>()-ra(jó, aztán még filterezi is tag alapján)). De ezeknek semmi köze az intellisense hez.

[link]

With the solution file selected, you are now ready to start editing with VS Code. Here is a list of some of the things you can expect:

Syntax Highlighting

Bracket matching

---> IntelliSense <---

Snippets

CodeLens

Peek

Go-to Definition

Code Actions/Lightbulbs

Go to symbol

Hover

2021. nov. 7. 13:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!