Mit tegyek ha nem működik az unrealengin 4?
Figyelt kérdés
nagyon lassan töltőbe vagy nem is indul el ha rányomok a launch gombra (most töltöttem le és már a letöltés is lassú volt) a gépemben van 4giga ram és egy i3 as 7.generációs processzor2021. jan. 29. 08:00
2/5 A kérdező kommentje:
és melyik unreal verzió futna el mondjuk ezen a gépen tuning nélkül?
2021. jan. 29. 08:23
3/5 anonim válasza:
hát régebbi verziókkal próbálkozhatsz, de letöltés is lassú volt, net sebesség?
4/5 anonim válasza:
Használj kevésbé erőforrásigényes motort ha nem akarsz ramot venni - de annak lenne a legtöbb értelme, 4gb mindenhogy nagyon kevés már. 8gb ram 13-14 ezer körül megy, 16 meg még jobb \gb árra jön ki.
Alternatíva régi unity, esetleg godot. Legfeljebb UDK nak elég viszonylag kényelmesen 4gb ram, de nem tudom hogy az jogilag hogy áll most, lehet-e ingyenesen használni, meg egyáltalán elérhető-e még.
5/5 anonim válasza:
Én a Godot ot ajánlom az 100 hogy menni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!