Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Unreal Engine 4 mennyire...

Unreal Engine 4 mennyire felel meg egy viszonylag kezdőnek?

Figyelt kérdés

A github student pack-emet nem rég kaptam meg, úgyhogy egybõl fel is raktam az ue4-et és vadul elkezdtem dokumentáció után keresgélni.

A rendszer maga eléggé tetszik és aki használja, az általában dicséri is. De azért az sem hátrány, hogy a dokumentációra nem (nagyon) lehet panasz. Van ami kell, a többinek meg nézz utánna.

De a kérdés még mindig adott: egy abszolút kezdõnek, aki grafikus motorral még köszönésbõl se találkozott, de a c++ t jól ismeri, megéri-e ezzel nyitni, vagy inkább valami mást ajánlotok.

Az unity az, amit sokan mondanak még, de tudtommal c#-t használ, amiért én nem nagyon vagyok oda.

Tehát: kezdõnek ajánlott-e, vagy sem, ha meg nem, akkor mit javasoltok helyette?

2015. jan. 15. 19:14
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

*A unity

Ha elég lelkes vagy szerintem indíthatsz ue4-el.

2015. jan. 17. 13:39
 2/2 A kérdező kommentje:
OK! Thx!
2015. jan. 17. 16:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!