Milyen videókártyát tudtok ajánlani 100000Ft alatt Blender-hez, valamint UnrealEngine-hez?
Blenderhez rx480\580(ilyen területen 1070 szintet hoznak). Quadro egy rakás szar lenne UE(vagy bármilyen játékmotor) alatt az árhoz képest, nem ez a célterület, nem is értem hogy jutott egyáltalán eszedbe, kizárólag a hátrányait látnád a kártyának.
Ha cuda alapú renderert használsz akkor talán esetleg 1060, de ha van lehetőség opencl t használni akkor sokkal jobban jársz valamelyik radeonnal.
én úgy hallottam, hogy a quadro kártyák a jobb minőségi gtx kártyák közül kerülnek elő, ebből gondoltam, de nem néztem utána, hogy mennyire igaz, na mindegy már ezt is tudom, akkor egy használt 980ti lehetséges?
vagy vegyek újonnan egy rx580-at?
A quadro(meg általánosságban bármelyik prosumer kártya) nem csak a minőségben tér el(ennek ezen a szinten nincs semmi jelentősége, ha 24\7 100% terhelés alatt van hónapokig egy renderfarmon, na majd akkor), a geforce okban brutálisan limitált a 64bit\double precision számítási kapacitás(btw a közhiedelemmel ellentétben emiatt népszerű a titan, nem azért mert 5 százalékkal gyorsabb játékok alatt az aktuális ti modellnél). Na de neked a világon semmi szükséged nem lesz erre, UE semmit nem tud kezdeni vele, blender tudna, de mivel az amd kártyák sokkal kevésbé vannak korlátozva jobban megéri azok közül választani.
És végre egy olyan eset ahova érdemben lehet linkelni a userbenchmarkot
Nem igazán lehet mit hozzáfűzni, talán még annyit hogy a K6000 nál(laza 2.2 millió pénz)is gyorsabb az 580(a 24gb vram miatt sok esetben lehet opció az a kártya, és ha a célközönség mondjuk a Disney akkor az árcédulának is van értelme, de azt gondolni hogy attól hogy quadro jobb marhaság).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!