Miért ilyen lassú a C#?
Figyelt kérdés
Írtam egy programot, és amikor tömbökből kéne beolvasnia valamit, hát valami botrányosan lassú. Nem tudom valami új fejlesztést tettek bele? MErt régen nem volt ilyen. Tudom van a futtatás közbeni fordítás, de egy konzolos alkalmazástól ne vágodjon mán hanyatt.2020. ápr. 29. 21:35
1/19 anonim válasza:
Mi a komplexitása az algoritmusnak? O(N^2) ?
2/19 anonim válasza:
Látatlanban nem lehet segíteni, de annyit talán elárulhatok, hogy te rontottad el.
3/19 anonim válasza:
Hát pedig hanyatt fog, ha olyan kódot írsz, amitől hanyatt vágódik. Szóval milyen programot próbáltál futtani?
4/19 A kérdező kommentje:
Hát nem tom bemásolni mert 9 ezer sor:D
2020. ápr. 30. 03:24
5/19 anonim válasza:
Hát akkor debug meg profiling tool-okkal meg tudod határozni, melyik része lassú a kódodnak.
6/19 anonim válasza:
Ilyenkor ki kell emelni a kódnak azt a részét egy max. pár tíz soros működő kódra, ami még produkálja a hibát. Ezt nem úszod meg, pláne hogy kb. semmi részletet nem adtál meg.
7/19 anonim válasza:
Kezdd azzal mondjuk, hogy a celodnak megfelelo adatszerkezetet hasznalj a feladathoz. Tombon kivul van meg csomo masik adatszerkezet. Ha fontos, hogy valamit gyorsan megtalalj benne, ha kulonbozo elemekrol beszelunk, akkor pl. a HashSet jo valasztas lehet.
8/19 anonim válasza:
Apró kötekedés: ha valami teljesítménybeli változásról beszélünk, akkor az nem a C#, mint nyelv sara, hanem a fordítóé. Telepítettél újabb verziójú fordítót, vagy valami frissítést?
Egyébként milyen fordítót használsz?
Az pedig, hogy egy alkalmazás konzolos vagy grafikus, semmit nem mond el az összetettségéről és az erőforrásigényéről.
9/19 anonim válasza:
#4: Értem, tehát akkor ezzel azt akarod mondani, hogy 9000 sornyi kódból áll a tömb beolvasása? Még mindig beszélgetünk a nagy semmiről.
10/19 anonim válasza:
Kivancsi vagyok arta a 9000 soros konzolos applikaciora :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!