CodeBlocks console lassú kiírás? C-nyelv (ha számít)
Miért van az, hogy amikor futtatom a programot akkor 3-5 másodpercig is eltart mire a végére ér. Régebben ennek töredéke alatt csiálta meg. Nem piszláltam semmit a beállításokban. Most szinte látom a szememmel ahogy oda rakja a karaktereket egymás után. Hogy lehetne ezt felgyorsítani?
A vírusírtón már átengedtem a g++ és a gcc fileokat. Nem tudom, hogy azokat kell-e, vagy még rajtuk kívül mást is.
Mit jelent a régebben? Ugyanez az op.rendszer, gép, stb.?
Milyen blokkokban íratod ki, mármint egyenként karaktereket vagy hosszabb stringeket íratsz ki a printf-fel? Nézd meg, kiíratás nélkül mennyi ideig fut. (Ahogy #1 is írta.)
Ugyanaz a gép is meg a windows is (a frissítéseket leszámítva) Helios 300-as laptop.
Azért gondolom, hogy valami nem stimmel, mert édesanyám sok évvel idősebb gépén egy szemvillanás alatt kiírja a konzol mind azt amit az enyém 4mp alatt.
Azon is win10 van, ugyanaz a verziójú a program is.
Ha van vírusvédelem, esetleg kapcsold ki arra az időre. Egy sima Windows-os parancs is ilyen lassan ír ki szöveget? Például egy 'dir /s /b'.
(Valami plusz réteg lehet ott a progi és az op.rendszer között, talán kompatibilitási réteg vagy a vírusirtó figyeli a rendszerhívásokat...?)
a dir/s/b parancs mondjuk sokkal hosszabb mint az én kis programom, de ettől függetlenül maga a kiiratás sokkal gyorsabb mint a CodeBlocks-on belül.
De akkor mit engedjek át a vírusírtón? Maga a CodeBlocks.exe már át van engedve... Nem tudom mit kéne még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!