Polkorrekt azt mondani interjún, hogy azért váltanék, mert a jelenlegi munkakörömben nem fejlődök (lent)?
Túl hosszú volt.
Szóval túl szerteágazó, nagyobb hányadban vannak jelen a nem kódolós, hanem rendszerüzemeltető, devops munkák. Egyfelől engem a kódolás érdekel igazán (aminek, oké, velejárója a tesztelés, doksizás). Másfelől oké, hogy devops, de abba se pillantunk bele egyébként annyira, hogy beletanuljunk. Szóval sokminden van, mégsincs semmi sem.
Ez őszintén elmondható, vagy a jelenlegi munkaadó leszólásának számít és kerülendő?
Az a baj, hogy amennyi ideje "szoftverfejlesztő" munkakörben dolgozom, annyi idő alatt lassan lehetnék medior akár. Mégis a nulla kilométeresekkel egyenlő a tudásom a fentiek miatt.
"Sokminden van, mégsincs semmi sem."
"A jelenlegi munkakörömben nem fejlődök."
" amennyi ideje szoftverfejlesztő munkakörben dolgozom, annyi idő alatt lassan lehetnék medior akár"
"a nulla kilométeresekkel egyenlő a tudásom"
"a fentiek miatt"
Nem amiatt, de ez már részletkérdés.
Csupán csak ezeket nem mondanám egy interjún abból, amiket eddig elmondtál.
Azért nem gondolod, hogy ezt, így elmondanám, nem pedig csak nektek írtam le ide?
Azt viszont igen, hogy sok egyéb van és inkább kódolnék. Hát nem tudom.
Egyébként 7-essel értek egyet. A munkahelyen kell fejlődni, otthon élni kell, élményeket gyűjteni, sportolni. De ő szebben is leírta.
Ha azt várják el, hogy főállású munka és egyetem mellett leüljek magamtól tanulni, akkor én nem akarok dolgozni ott.
De ahol most vagyok, ott se várják vagy várták el és az új cégek is nagyobb lélegzetvételű sulis beadandókra kérdeznek rá inkább.
"Nem azért, mert a főnököm elvárja, hanem azért, mert belső igényem van rá."
És ki a francot érdekel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!