Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Milyen volt a legjobb programo...

Milyen volt a legjobb programozó akivel együtt dolgoztál?

Figyelt kérdés
2021. okt. 30. 19:40
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
46%

>> z, hogy van egy merev specifikáció

A pontos, meg a merev az két fogalom, eltérő jelentéstartalommal.

2021. nov. 2. 00:45
 12/15 A kérdező kommentje:
Másba már nem tudtál belekötni, mi? :) get a life, man
2021. nov. 2. 18:45
 13/15 anonim ***** válasza:
Ez az a soft skill, amit mondtam. 1 dolog kijavítani valamit, amiben hiba van, értelmesen felvezetve, megindokolva, barátságosan és egy másik szarozni és a stílust meg nem választva kötekedni.
2021. nov. 2. 19:34
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem most van egy nagyon nagyon jófej kollégám, ráadásul bőven senior kategória. Ha kinézete alapján jellemezném, akkor nem tudnék sok jót elmondani, sőt... de hihetetlen, milyen észjárása van és nagyon reális és pozitív ember. Az emberekkel való bánásmódja,segítő készsége is nagyon pozitív a szememben. Hálás vagyok, hogy mellette dolgozhatok. Jól kijövünk egymással és mindent meg tudunk beszélni.
2021. nov. 5. 18:34
 15/15 anonim ***** válasza:

OFF:

megértem a kérdezőt az 1-es válaszolóval kapcsolatban. de utálom az erőltetett humorú netharcos kötekedő idiótákat. A PC fórum is tele van ilyenekkel.

vhogy a való világban még nem tapasztaltam ezt a stílust, érdekes. ja mert vszínűleg fél percen belül nyakon vágnám.

2022. szept. 27. 16:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!