Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Átképzés programozóvá?

Átképzés programozóvá?

Figyelt kérdés

A háttérstory az, hogy jelenleg átszeretném képezni magam programozónak két diploma után (BSc+MSc) rokon területről (természettudomány), és igazán a C# és a .NET fogott meg, egyetemen sokat Pythonoztam még, viszont ahhoz képest miket csináltam a rövid idő alatt mióta csinálom (2 hónap), a szakdogámhoz készített numerikus számolgató Python progik nem mondhatóak nagy eredménynek. Javarészt Udemy kurzusokon keresztül tanultam, gyakornoki állások esélytelenek, mivel már nem járok egyetemre, junior álláshoz meg azért még kellene tudás.

Szóval azon gondolkoztam, hogy egy ilyen C#/.NET bootcamp szerűséget csinálnék, pl. a Webunin, mivel az a pár hónapnyi tanulás lehet elég lehet egy első junior álláshoz. Egyetem kizárt, mivel már nem lenne idegzetem még egy magas szintű papírhoz. Esetleg tudtok ajánlani valamit amivel lassan de biztosan elérhetném a szintet egy Junior állás betöltéséhez?

2021. okt. 13. 18:29
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem reklám, de én a codecool-t mondanám jónak ilyen téren, legalábbis ha tényleg azt tanítják, amit leírnak a képzésükhöz (ha jól tudom, akkor állást is biztosítanak a képzés sikeres elvégzése esetén). ~ 1 éves a képzés vagy fél.
2021. okt. 13. 21:20
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem javaslom, hogy olyasmire költs milliókat, ami nem ad diplomát. A tudást anélkül is el tudod sajátítani.
2021. okt. 14. 03:04
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha valamiben elakadsz, itt többen is vagyunk, akik szívesen segítünk neked.
2021. okt. 14. 06:05
 4/6 anonim ***** válasza:

1:

Biztosítanak, csak nem mindegy, hogy milyet. Meg azért bőven húzósak azok az árak, amiket kérnek. Annyiból szerintem az USAban is el tudsz végezni ilyen képzéseket.

2021. okt. 14. 14:13
 5/6 anonim ***** válasza:

"Ha valamiben elakadsz, itt többen is vagyunk, akik szívesen segítünk neked."

Inkább stackon vagy máshol, ha elakad, ne itt. :)

Ilyen bootcampekre ne fizess, ugyanannyi pénzből vagy még olcsóbban is levelezőn bsc-n megcsinálhatod és több tudást is kaphatsz, illetve többet fog érni az "önéletrajzod" - de amúgy a legtöbb fejlesztői állásra nem elvárt diploma, csak releváns tudás. Egyedül is meglehet tanulni, illetve udemyn és egyéb helyeken is vannak kurzusok, sokkal olcsóbban, ahol célirányosan is választhatsz, hogy mit szeretnél tanulni.

2021. okt. 14. 16:08
 6/6 anonim ***** válasza:
C#/. Net területén tudok segíteni, ha gondolod. Nálunk az a fő csapásirány egyetemen
2021. okt. 14. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!