Szoftverfejlesztő, tervező, architect szeretnék lenni. Melyik egyetem, melyik szakára menjek?
Programozgatok már pár éve, a bootcampek anyagát és felépítését tudom, ezeknél többre vágyom. Nem csak webappok kreálásával szeretnék foglalkozni (backend / frontend), hanem szeretnék komoly rendszerek TERVEZÉSÉRE is alkalmas lenni (banki rendszerek közötti szinkronizációs megoldások, security stb). Az egyetlen probléma, hogy 21 éves vagyok, és már dolgozom. Szakmában ugyan, de itt csak stack tudást tudok szerezni, mást nem.
A kérdésem tehát tőletek: Magyarországon melyik egyetem, melyik szakára lenne érdemes elszegődni, ahol:
- van levelező képzés (dolgozom nappal, nincs más megoldás)
- az egyetemek scopeját nézve nem kifejezetten nehéz a matek
- a lehető leginkább a szoftvertervezéssel, és architektúrákkal foglalkozik a legkevesebb bullshittel
A BME-ről hallottam, azt mondják rémesen nehéz, a képzés nagyon régimódi és a "vagy megszoksz vagy megszopsz" elv érvényesül. Ezt elvetettem.
Milyen egyetemeket ajánlotok? Diplomát akarok szerezni.
"Diplomát akarok szerezni."
Ismerek egy ügyes okirathamisítót, privátban megadom az elérhetőségét.
1. köszi, nem nevettem
2. Jó a vidéki egyetem is nekem. Feltételezem nem csak bp-n mennek mérnökinfora továbbtanulni :) Csak tapasztalatokra lenne szükségem, hogy melyikeket lenne érdemes megpróbálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!