Melyik cégekhez (leginkább multikhoz) érdemes első programozói állásra jelentkezni?
Figyelt kérdés
Júniusban végeztem proginfó szakon. Most szeretnék elhelyezkedni BP-n. Eddig csak C#-ban van egy kis tapasztalatom, szakdolgozatot és szakmai gyakos projektet is ezen a nyelven programoztam.
Az lenne a kérdésem, hogy melyik multicégekhez érdemes jelentkezni, ha teljesen kezdő vagyok?
2021. szept. 18. 21:03
22/25 anonim válasza:
Mi köze van egy cég éves költségvetésének a te munkakörülményeidhez mint fejlesztő? Egy bizonyos méret után (több tízezer fejlesztő), nem mindegy, hogy mekkora profitot termel a cég? Ettől neked garantáltan jobb munkakörülményeid lesznek? Kérlek világítsatok rá, hogy ezek hogy állnak összefüggésben, mert nem értem.
23/25 anonim válasza:
Ha a munkakörülményeket nézzük, akkor egy 3 fős családi vállalkozás jobb, mint a Google.
24/25 anonim válasza:
23 nem tartom valószínűnek. Egy mikrovállalkozásnál magadénak érzed a cég problémáit, és egész nap ez fog járni a fejedben. Mindent is meg akarsz tenni azért, hogy működjön, mindenbe is bele akarsz folyni, így dolgozol majd napi 15 órát semmi pénzért, mert "jövőre úgy is beindulunk". Egy hatalmas cégnél te pont lesz*arsz mindent, és csak azzal foglalkozol amiben éppen ülsz. Veled se nagyon foglalkoznak. Nyugi van.
25/25 anonim válasza:
Ok, #21 után kiszálltam én is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!