Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Melyik cégekhez (leginkább...

Melyik cégekhez (leginkább multikhoz) érdemes első programozói állásra jelentkezni?

Figyelt kérdés

Júniusban végeztem proginfó szakon. Most szeretnék elhelyezkedni BP-n. Eddig csak C#-ban van egy kis tapasztalatom, szakdolgozatot és szakmai gyakos projektet is ezen a nyelven programoztam.

Az lenne a kérdésem, hogy melyik multicégekhez érdemes jelentkezni, ha teljesen kezdő vagyok?

2021. szept. 18. 21:03
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
40%

Eszem ágában sincs Oracle-től EPAM-hoz jelentkezni.

Most visszanéztem kíváncsiságból, 2017 óta (akkor regisztráltam) 10 különböző EPAM recruiter keresett LinkedIn-en :)

2021. szept. 19. 10:33
 12/25 anonim ***** válasza:
36%
11 igen általában ez a maradi gondolkodás az oka annak, hogy bizonyos emberek évtizedeket ülnek egy cégnél :-) Engem kifejezetten érdekel a többi vállalat is, szeretek beszélgetni, kérdezősködni. Van egy rangsorom a begyűjtött információimból, és nagyon jókat hallok onnan. Az Oracleről nincs részletesebb infóm (ezen kívül kb 20-25 cégről igen), írnál róla pár sort? Miket kapsz, milyen a hangulat, mondhatsz-e nemet projektekre stb?
2021. szept. 19. 15:42
 13/25 anonim ***** válasza:

"igen általában ez a maradi gondolkodás az oka annak, hogy bizonyos emberek évtizedeket ülnek egy cégnél :-) "

Ha az a cég egy Oracle .. Miért adja lejjebb a színvonalat? Jó, hogy nem már általános iskolai rendszergazdának menjen tovább...

Ha bekerülsz egy komolyabb céghez, ami világszinvonalú, akkor onnan elmész egy sokkal rosszabbhoz gürizni? Ne legyél buta.

2021. szept. 19. 16:09
 14/25 anonim ***** válasza:
51%

13 látom nem értetted mire gondoltam. Ezekben a magasságokban, már nem csak a pénz számít. Számít a cég hozzá(d)állása, benefitek, lehetőségek stb. Mi az előbb az epamról beszéltünk, te pedig az oracle-nél dolgozol:

[link]

Nekem úgy tűnik, habár az Oracle nagyobb, azért ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy "jobb". Ez itt már egy összetetteb kérdés akkor, ha nem éhbérért gürizel egy általános iskolában, vagy pénztáros vagy egy CBA-ban :-)

2021. szept. 19. 16:17
 15/25 anonim ***** válasza:
53%
Glassdoor egy hulladék, nézz Oracle-EPAM helyett mondjuk egy Facebook-EPAM összehasonlítást. Az eredmény ugyanaz és fényévek vannak a 2 cég között. Eleve sok cégnél a review-k nagy része fake, a fizuk évekkel ezelőtti állapotokat tükröznek, talán az interview exp résznek van némi értelme.
2021. szept. 19. 16:50
 16/25 anonim ***** válasza:
0%
15 de a fickó az oracle-nél dolgozik, hogy jön ide a facebook? Miről beszélsz? Mit szeretnél mondani?
2021. szept. 19. 16:53
 17/25 anonim ***** válasza:
Te keversz 2 válaszolót szerintem, én dolgozom az Oracle-nél. Vagy a 13-as is?
2021. szept. 19. 16:54
 18/25 anonim ***** válasza:
31%

"Ezekben a magasságokban, már nem csak a pénz számít."

De milyen magasságokban? Egy EPAM és egy Oracle messze nem egy magasság.

2021. szept. 19. 17:02
 19/25 anonim ***** válasza:
0%
16 nem egy magasság, az Oracle egy szinttel (egy picikével) magasabb kategória, viszont már bővent átléptük azt a határt, ahol arról beszéljünk, hogy akko "mennyi az annyi". Ismétlem magam: nem pénztáros munkákra jelentkezel már, ahol számít az, hogy itt 50-el kevesebbet, vagy többet kapsz a másiknál. Hiába ad 150-el többet a másik hely, nem tudhatod mekkora nyomás lesz rajtad a projekten, és milyenek lesznek a hétköznapjaid.
2021. szept. 19. 17:15
 20/25 anonim ***** válasza:
31%
A világ 5. legnagyobb cloud providere, aminek a nevéhez olyan termékek köthetőek, mint az Oracle adatbázis vagy az OpenJDK, egy 40 dollármilliárdos bevétellel rendelkező Oracle egy picikével magasabb kategória a 3 milliárdos EPAM-nál? Ez nagyon jó :D
2021. szept. 19. 17:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!