Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Melyik cégekhez (leginkább...

Melyik cégekhez (leginkább multikhoz) érdemes első programozói állásra jelentkezni?

Figyelt kérdés

Júniusban végeztem proginfó szakon. Most szeretnék elhelyezkedni BP-n. Eddig csak C#-ban van egy kis tapasztalatom, szakdolgozatot és szakmai gyakos projektet is ezen a nyelven programoztam.

Az lenne a kérdésem, hogy melyik multicégekhez érdemes jelentkezni, ha teljesen kezdő vagyok?

2021. szept. 18. 21:03
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
97%

EPAM

Minden jött-menttet felvesznek. Multi cég sok országban össz 40ezer munkavállaló, de kb. esetek többsége ugródeszkának használja.

2021. szept. 18. 21:40
 2/25 anonim ***** válasza:
82%
Vagy valamely kisebb cég is megfelelő lehet.
2021. szept. 18. 21:40
 3/25 anonim ***** válasza:
83%
EPAM +1
2021. szept. 18. 22:14
 4/25 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! És esetleg a Bosch-t vagy Huawei-t nem érdemes megpróbálni?
2021. szept. 18. 22:18
 5/25 anonim ***** válasza:
100%
Boscht erdemes, ha C,C++ és mikrovezben jól mozogsz.
2021. szept. 18. 22:50
 6/25 anonim ***** válasza:
14%

1 ennél nagyobbat nem is tévedhetnél. Rendkívül nehéz, összetett és jól felépített felvételi eljáráson kell átesni. 4 éve vagyok fejlesztő, de elbuktam a technikai tesztjükön. 1 órán keresztül "vallatott" egy 40-50es faszi, és úgy leiskolázott mint annak a rendje, de tanító jelleggel oldotta meg, így nagyon jó tapasztalat volt az egész. Nagyon durva tudás kell ahhoz, hogy oda bekerülj, én nem is értem te honnan szedted ezt..

(azota felvettek a telekomhoz)

2021. szept. 18. 23:50
 7/25 anonim ***** válasza:
24%
6 vagyok ui: én nem "kezdő" vagyok, viszont kezdő állásokat keres a kérdező, és itt azt mondtad, hogy oda "boldog boldogtalant felvesznek"... hát ez nettó baromság, ne haragudj
2021. szept. 18. 23:51
 8/25 anonim ***** válasza:
92%
Egy EPAM-hoz valóban kifejezetten könnyű bekerülni. Ha neked nehéz volt, nem sikerült, akkor az inkább a kompetencia hiányát jelzi.
2021. szept. 19. 07:07
 9/25 anonim ***** válasza:
87%

Én az EPAM mentorprogramját csináltam, kezdőként kifejezetten sokat lehet tanulni szerintem és CV-n is jól mutat első munkahelyként. Valóban nem nehéz bekerülni.

Ha kifejezetten C#-al akarsz foglalkozni, akkor Evosoftnál is sok a C# projekt és úgy látom van most is kiírva vagy 10 junior pozijuk.

2021. szept. 19. 07:51
 10/25 anonim ***** válasza:
35%
8 próbálj meg senior pozira jelentkezni :-) Nem kódmajom pozira ;)
2021. szept. 19. 10:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!