Melyik cégekhez (leginkább multikhoz) érdemes első programozói állásra jelentkezni?
Júniusban végeztem proginfó szakon. Most szeretnék elhelyezkedni BP-n. Eddig csak C#-ban van egy kis tapasztalatom, szakdolgozatot és szakmai gyakos projektet is ezen a nyelven programoztam.
Az lenne a kérdésem, hogy melyik multicégekhez érdemes jelentkezni, ha teljesen kezdő vagyok?
EPAM
Minden jött-menttet felvesznek. Multi cég sok országban össz 40ezer munkavállaló, de kb. esetek többsége ugródeszkának használja.
1 ennél nagyobbat nem is tévedhetnél. Rendkívül nehéz, összetett és jól felépített felvételi eljáráson kell átesni. 4 éve vagyok fejlesztő, de elbuktam a technikai tesztjükön. 1 órán keresztül "vallatott" egy 40-50es faszi, és úgy leiskolázott mint annak a rendje, de tanító jelleggel oldotta meg, így nagyon jó tapasztalat volt az egész. Nagyon durva tudás kell ahhoz, hogy oda bekerülj, én nem is értem te honnan szedted ezt..
(azota felvettek a telekomhoz)
Én az EPAM mentorprogramját csináltam, kezdőként kifejezetten sokat lehet tanulni szerintem és CV-n is jól mutat első munkahelyként. Valóban nem nehéz bekerülni.
Ha kifejezetten C#-al akarsz foglalkozni, akkor Evosoftnál is sok a C# projekt és úgy látom van most is kiírva vagy 10 junior pozijuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!