Miért ilyen magas a fizetésük a programozóknak?
Figyelt kérdés
Ennyire bonyolult a programozás?Van aki bőven 1 milla felett keres havonta.2021. szept. 3. 07:53
12/41 anonim válasza:
10-es, te hogy nem fáradsz el ebben a folyamatos hazudozásban?
Fel sem tudnál sorolni 10 multit, te szerencsétlen. Azt meg végképp ne kamuzd már ide, hogy még azt is tudod, kinek mennyit fizetnek, mert elsírom magam.
13/41 anonim válasza:
#12 Az a szerencse hogy te itt vagy nekünk mint helikopter fény az éjszakában :) Nélküled még a föld se forogna. ;o)
14/41 anonim válasza:
Az viszont szerencsétlenség, hogy sajnos te is itt vagy nekünk és nyomod a kamut éjjel-nappal, pedig senki nem kiváncsi rá.
15/41 anonim válasza:
12-es: Revolut, Wise, Morgan Stanley, Siemens, Oracle, WorldQuant, HBO, SAP, Google, Citi es lehetne folytatni.
16/41 anonim válasza:
#14 Egy pillantást majd vessél a saját magad és az én értékelésemre, aztán nézzük meg ki nyomja a kamut ;o)
17/41 anonim válasza:
En nem ertem amugy ezeket az embereket, akik itt hangoztatjak, hogy ezek a fizetesek kamuk.
Mi akadalyoz meg, hogy jelentkezz ezekhez a cegekhez es sajat magad gyozodj meg a senior savjaikrol?
Nem is kell, hogy felvegyenek, eleg a recruiterrel beszelni a bersavokrol, berigenyedrol.
18/41 anonim válasza:
#18 Stílus maga az ember. Most olvasd el megint a hozzászólásodat, és képzeld azt hogy neked írták. Mit fogsz arról az emberről gondolni? Na hát ezt gondolják rólad...
19/41 Szirty válasza:
"Mi akadalyoz meg, hogy jelentkezz ezekhez a cegekhez es sajat magad gyozodj meg a senior savjaikrol?"
Én meg azt nem értem, hogy ki az aki csak azért jelentkezik egyszerre 10 multi céghez hogy megtudja a bérsávokat...
Nem igazán életszerű.
20/41 anonim válasza:
20-as te az ugyanolyan ertekelessel rendelkezo emberekrol azt gondolod, hogy mind ugyanaz az ember? Mert a valaszaidbol ugy tunik, mintha minden valaszolot egy emberrel azonositanal.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!