Szoftverfejleszőként mennyire nehéz elhelyezkedni?
Sziasztok!
Szoftverfejlesztést tanulok, és félek, hogy érettségi után nehez fogok tudni elhelyezkedni. Tudom, kell ezen kívül még a piacképes tudás.
Ameddig nincs meg a piacképes tudásom, junior fejlesztőként mennyire nehéz elhelyezkedni? Kinek mi a tapasztalata?
(Python)
Köszönöm a válaszokat!
Lehet találni középfokú végzettséggel is távmunkát - az alábbi hasonló kérdést pedzegető topik
https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programozas..
#1-es hozzászólásában megadtam pár lehetőséget.
#10 nem OKJ-képzésen vagyok, 5 eves technikumba járok.
Távmunkának örülnék a legjobban egyébként
Köszönöm mindenki válaszát!
Diploma nélkül egyértelmáen hátrányban leszel, főleg úgy ,ha nagoyn korlátolt tudásod van. Aki egyetemről jön ki az sem teheti meg sokszor, hogy a kedvenc vagy legjobban ismert nyelvtudásával helyezkedjen el, mivel lehet, hogy azon a területen pont nincs hely.
Illetve remélem megy az angol, mert az minimum követelmény.
Angol nyelv tökéletesen megy. Igazából nagyon régóta szeretném az egyetemet, viszont nem tudom, hogy pontosan hogy működik. Milyen szakra kell mennem?
Debreceni Egyetem
Nem tudom a DE-n mi van. Vagy programtervező informatikus vagy mérnökinformatikus.
Nagyon nehéz, k*va sok idő amíg szerzel egy diplomát vagy oklevelet, és lehet fel se vesznek.
Meg hát ha megtanultál egy nyelvet, akkor máshova nem tudsz, csak oda, ahova az adott programozási nyelv ismerete kell, sehova máshova nem vesznek fel, pedig túl sok ilyen munkahely amúgy sincs.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!