Szoftverfejleszőként mennyire nehéz elhelyezkedni?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Szoftverfejlesztést tanulok, és félek, hogy érettségi után nehez fogok tudni elhelyezkedni. Tudom, kell ezen kívül még a piacképes tudás.
Ameddig nincs meg a piacképes tudásom, junior fejlesztőként mennyire nehéz elhelyezkedni? Kinek mi a tapasztalata?
(Python)
Köszönöm a válaszokat!
2021. júl. 7. 20:08
1/27 anonim válasza:
Erettsegivel akarsz elhelyezkedni szoftverfejlesztokent?
2/27 A kérdező kommentje:
Szakma és érettségi
2021. júl. 7. 20:14
3/27 anonim válasza:
Én Békés megyében kb még hasonló munkát sem találok, érettségi után egy két éves képzésen C#-ot tanultam...
Jól megfizetik elméletileg, de ha nincs meló, az olyan, mintha nem is végeztem volna semmilyen szakmát...
4/27 A kérdező kommentje:
Értem. Budapestre szeretnék majd költözni, ott már csak van állás lehetőség! Köszi a választ!
2021. júl. 7. 20:26
5/27 anonim válasza:
#3 tobb cegnel is van tavmunka lehetoseg, miert Bekes megyeben keresel?
6/27 anonim válasza:
Most estem ki az iskolapadból, ha bedobnak HO-ba, azt sem tudom, merre legyek arccal xD
7/27 A kérdező kommentje:
#6 Mi az a HO? Lehet én vagyok lemaradva, de tényleg nem tudom mi az! :D
2021. júl. 7. 20:34
9/27 A kérdező kommentje:
Jól sejtettem akkor :D
2021. júl. 7. 20:36
10/27 anonim válasza:
Egyetem nélkül kb. esélytelen elhelyezkedni, van 1-2 akinek sikeül, de azok sem sima OKJ után, hanem esetleg valami robotolóképző greenfox baromságon
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!