Takacs18 kérdése:
Most kezdem a programozást. Olyat hogy tudok csinálni, hogy beírsz két számot és a nagyobbat elosztja a kisebbel? C#
Figyelt kérdés
2021. máj. 20. 18:58
1/5 anonim válasza:
Megvizsgálod, hogy melyik a nagyobb, és elosztod a kisebbel.
2/5 anonim válasza:
Ha egy ilyen egyszerű feladatnál elakadsz, szerintem olvasgass még egy kicsit a programozási alapismeretekről, ha elkezdted egyáltalán.
3/5 anonim válasza:
A kettesnek abszolút igaza van, az alapvető ismereteid is hiányosak. Olvass utána, milyen kifejezések, operátorok, és vezérlési szerkezetek vannak. Ebből össze kell tudnod állítani egy folyamatábrát (akár csak fejben), amit lefordítasz a C# szintaxisára.
4/5 anonim válasza:
Program hasonlitas
Be:szam1;
Be:szam2;
Ha (feltetel: szam1>szam2)
Akkor:
Ki:eredmeny=szam1/szam2;
Különben:
Ha (feltetel: szam2>szam1)
Akkor:eredmeny=szam2/szam1;
Különben: Ki:"a két szám egyenlő";
;
Ha vége
Program vége;
Na ezt kéne megírnod.
5/5 anonim válasza:
Azzal semmi baj nincs hogy elakadt, mikor én kezdtem a programozast teljesen megakadtam a primszam ellenőrző feladatnál.
Itt inkább az a baj hogy egyből kérdést fel ahelyett hogy órákig ülne rajta es próbálkozna, szerintem az elején úgy lehet a legjobban megtanulni programozó fejjel gondolkodni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!