Kollekciók (Collections) használatakor mi a haszna a típuskompatibilitásnak? Többi lent
Figyelt kérdés
Lenne egy kérdés amire sajnos nem tudom a választ, hogy mégis mi a haszna a típuskompatibilitásnak a kollekciók (Collections) használatakor? Egy tételem lenne, amire nem tudom a választ és neten sem találtam meg, hátha valaki tudja erre a választ, C# programozási nyelv lenne2021. máj. 19. 19:26
1/1 anonim válasza:
Mivel nem tudsz felvenni más típusú értékeket, típusbiztossá teszed a műveleteidet a kollekcióval (pl. egy összegzést, egy maximum kiválasztást nem tudnál elvégezni egy listában, ha 1,2,"öt",true (eltérő típusú) értékek szerepelnének össze-vissza), én erre tudok gondolni így elsőre.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!