Óbudai Egyetem vagy BME üzemmérnök informatikus szak?
Várhatólag mindkét helyre meg lesz az elegendő pont, kb előreláthatólag 410-435(90%+ matek, 90%+ emelt info) között fognak alakulni a pontjaim.
Mik tapasztalatok a két intézménnyel kapcsolatban? Pro és kontra?
Mért akarsz üzemmérnök informatikusra menni?
Az egy Bprof képzés, nem is Bsc.
Lényegében a lebutított testvére a Mérnökinformatikus képzésnek.
Főleg úgy hogy megy a matek. Inkább próbáld meg a BME Mérnökinformatikus képzést.
Tudom, hogy Bprof és nem is véletlen esett erre a szakra a választásom.
Közelebb vagyok már a 30-hoz, mint a 20-hoz, ezért minél előbb munkába szeretnék állni. Üzemmérnökin már 2 év után lehetőségem van gyakornokként elhelyezkedni és ha később mégis nagyon kellene az msc, akkor a megszerzett krediteket el tudom ismertetni, szóval nem a 0-ról indulnék.
Plusz az egyetemi matek az, amitől tartok, mert közel 10 év "kihagyás" után, 1 hónapot készültem a középszintű matek ismétlő érettségire és az a 90%+ így egy elég felszínes tudást takar.
2# BME matek szint felmérő előtt (0. ZH) még mozaikos tankönyvel tanultam újra a 9. osztályos tananyagot. Lényegében 4 nap alatt a nulláról felmentem.
Konkrétan kinevettek az E épület első emeletén a padoknál és láttam, hogy kibeszélnek.
Mégis előre átmentem minden matek ZH-n. Analízisből 4-es voltam és volt egy olyan vizsga alkalom, ahol a tankörömből csak én mentem át egyedül, mert szivatós volt a beugró.
Nem számít igazán, hogy milyen tudással érdekezel. Csak az számít hogy ott tanulsz.
"Tudom, hogy Bprof és nem is véletlen esett erre a szakra a választásom."
Elég hülye választás volt, azt el kell ismerni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!