Hogyan lehet programozni tanulni?
Figyelt kérdés
úgy szeretnék megtanulni hogy jelen pillanatban nem tudok semmit a programozásról. van valami szakirodalom, vagy weboldal ami ezt részletesen leírja, vagy programozónak születni kell?2010. aug. 23. 19:27
1/4 anonim válasza:
Nem, nem kell programozónak születned, viszont az önálló gondolkozás szükséges.
Már elnézést, de most az, hogy Google..
Iszonyatos mennyiségű programozási oldal van, rá kellene keresned.
Megnéztem, de nem nekem kellene válogatni. Eldöntendő: melyik nyelvet akarod választani..
Az ASSEMBLI szinte minden programozás alapja, alacsony szintű, a legmunkásabb, de ez adja a legbiztosabb alapot.
Van ugye a BASIC, Pascal, C, C++, Delphi, Java és még sorolhatnám.. Melyiket akarod?
2/4 anonim válasza:
Én is szeretnék programozni tanulni, valamit konyítok is ezekhez. Szerintem pascalal kéne kezdened, utána php 24 óra, a többi meg majd jön magától. C++ iszonyatosan nehéz szóval azzal nem kezdenék semmiképen se.Pascalt egy nagyon jó honlapról olvasom, ahol még egy kezdő is megértheti miket írnak. Tessék a link. wwww.prog.ide.sk (itt nem csak pascalról írnak, hanem van pl. delphi is) Googleba meg beírod, hogy php 24 óra és kiad, abból a szimpatikusabbat olvasgassad.
3/4 anonim válasza:
Először is a programozáshoz a LEGFONTOSABB skill, hogy megtaláld az információkat, tudd használni a keresőket. Példának okáért itt van a gyakorikérdések keresője, amit te még nem tudsz használni, különben találtál volna egy szép csokor hasonló kérdést feltéve. Gyakorolj.
4/4 anonim válasza:
programozás = probléma megoldás. Az első feladat legyen annak kiderítése, hogy hogyan kell elkezdeni, milyen tanulási stratégiák vannak stb. Érdemes főiskolák, egyetemek weboldalain nézelődni, hogy miket is tanítanak ott. Néhány helyről még videókat is le lehet tölteni az előadásokról, meg tankönyveket, feladatokat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!