Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Miért nem hívnak be sehova...

Miért nem hívnak be sehova állásinterjúra?

Figyelt kérdés

Programozás, C#-ot, MySQLt, NET frameworköt tudom. Mit lenne még érdemes tanulnom, hogy találjak legalább egy junior munkát pályakezdőként? Egy éve nézem meg elküldöm az önéletrajzom de semmi.

Ha kell minimálbérért is elvállalom.

Már jelentkezek arra is, amihez nem annyira értek, web, html, php, javascript.

2021. máj. 6. 21:04
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
58%
Feltételezem nincs papírod. Na hát úgy elég nehéz lesz, próbálkozz kisvállalkozásoknál, hátha meg akarják oldani olcsóba', és nem számít, hogy a tudásod minimális.
2021. máj. 7. 09:41
 12/28 anonim ***** válasza:
36%
Amíg nincs papírod vagy munkatapasztalatod, nagy eséllyel nem hívnak be sehova, független attól hogy mit tudsz szerinted.
2021. máj. 7. 16:22
 13/28 A kérdező kommentje:
2 éves szoftverfejlesztő okjs képzés
2021. máj. 7. 20:34
 14/28 anonim ***** válasza:
0%
#13 papír alatt diplomát értettem, bocsánat.
2021. máj. 7. 20:53
 15/28 anonim ***** válasza:
48%
Tedd ki magad linkedinre, írd ki hogy pályakezdő vagy de lelkes és motivált :)
2021. máj. 7. 20:56
 16/28 anonim ***** válasza:
92%
Miért is kellett engem lepontozni? Aki hozzánk valaha is bejött személyesen munka iránt érdeklődni, azon mi segítettünk, maximum nem azt a munkát ajánlottuk fel neki, amire jelentkezett, ha elégtelen volt a tapasztalata hozzá. Az más kérdés, hogy sokan visszautasították, mert hogy ők nem végeznek technikusi aljamunkát diplomával. Szemben az emailes megkeresések nagy részével, aminek kb. 90%-át kukázzuk, mert a sok évtizedes tapasztalat az volt, hogy úgy össze kamuznak mindent, hogy nem éri meg velük foglalkozni. Néha behívunk egy-egy ígéretesnek tűnő, ha nagyon hiány van, de nem ez a jellemző. Ezért ajánlottam, amit ajánlottam.
2021. máj. 7. 21:02
 17/28 A kérdező kommentje:

És "alja munkát" is elvállalok, lehet hogy csak arra vennének fel (úgy értem nem válogatok)

Erre már gondoltam hogy referencia kellene, de azt hogy írjam bele? Ha csináltam valami szabadúszó munkát vagy vmilyen szoftvert kis vállalkozásoknak?

2021. máj. 16. 17:43
 18/28 anonim ***** válasza:

Hogy mondjak valamit. Én saját magam egy hobbi projekten dolgozok, de azért nem "alap szintű" ismeretekkel van felszerelve: Alapjáraton 3 féle adatbázist használ (nah jó, a 3. az félig meddig az) és igaz Java-t (nem C#, de ettől tekintsünk el.) Gondoltam arra, hogy valami message rendszert is beleteszek, de ez még jövő zene. Mindez egy microservice architektúrára épülő cucc.

Nos kérdező:

- NoSQL mint téakör ismered? (MongoDB, Redis, Cassandra) Opcionálisan: Elasticsearch

- GIT, mint verzió követő rendszert?

- Docker, mint konténerizációs rendszert?

- valami message? Valamelyiket a 3 közül? -> ActiveMQ, Kafka, RammitMQ

Az a probléma, hogy szoftverfejlesztésben NINCS alja munka. Minden egyes kód sor fontos! Miért? Mert, ha valahol meg is akad a program, akkor szoftver-garancia miatt (igen, van ilyen is) a fejlesztő cégnek KELL javítania. Ami embernap-ba kerül, tehát pénzbe, és az nem hoz a konyhára, mert garancia.

2021. máj. 16. 21:25
 19/28 A kérdező kommentje:

"Az a probléma, hogy szoftverfejlesztésben NINCS alja munka. Minden egyes kód sor fontos!"

Az nyilvánvaló. Azért alapos és precíz igyekszek lenni.

"- NoSQL mint téakör ismered? (MongoDB, Redis, Cassandra) Opcionálisan: Elasticsearch

- GIT, mint verzió követő rendszert?

- Docker, mint konténerizációs rendszert?

- valami message? Valamelyiket a 3 közül? -> ActiveMQ, Kafka, RammitMQ"

Ez csak ehhez a projekthez szükséges vagy minden szoftverfejlesztéshez. Ettől ismerem a nagy részét, csak nem olyan "behatóan".

2021. máj. 16. 21:30
 20/28 A kérdező kommentje:
Gondolom ha otthon csinálok akármilyen projekteket az a céget nem nagyon érdekli.
2021. máj. 16. 21:32
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!