Miért nem hívnak be sehova állásinterjúra?
Programozás, C#-ot, MySQLt, NET frameworköt tudom. Mit lenne még érdemes tanulnom, hogy találjak legalább egy junior munkát pályakezdőként? Egy éve nézem meg elküldöm az önéletrajzom de semmi.
Ha kell minimálbérért is elvállalom.
Már jelentkezek arra is, amihez nem annyira értek, web, html, php, javascript.
Ezen pont gondolkodtam, hogy mennyit ér a bizonyítványom, biztos kevesebbet mint egy szoftverfjlesztő Bsc diploma, de volt vizsga előtt beadandó program és szakdolgozat is(azzal jó sokat dolgoztam, program készítése 3 nap, szakdogát 4 hétig:D
Meg persze a gyakorlat is számít de hát semmi nyári gyakorlat volt, megkérdeztem.
Nyilván számít, hogy hogy adod elő magad. Mivel nem tudsz sok mindent beleírni az önéletrajzba, kozmetikázd egy kicsit, persze hazugság nélkül. Valami ilyesmit írj, a saját paramétereiddel:
2018 szeptember - 2020 június: (<- látszik, hogy nem egy 3 hónapos tanfolyam)
Szoftverfejlesztő képzés, kígyóbűvölő (Python) specializáció (<- ha volt)
Schmitt Pál Másolástechnikai Szakiskola
Szakdolgozat címe: Miért hülye a júzer? (<- szakdolgozat, hű meg ha, ilyen tanfolyamon biztos nincs)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!