Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Miért nem hívnak be sehova...

Miért nem hívnak be sehova állásinterjúra?

Figyelt kérdés

Programozás, C#-ot, MySQLt, NET frameworköt tudom. Mit lenne még érdemes tanulnom, hogy találjak legalább egy junior munkát pályakezdőként? Egy éve nézem meg elküldöm az önéletrajzom de semmi.

Ha kell minimálbérért is elvállalom.

Már jelentkezek arra is, amihez nem annyira értek, web, html, php, javascript.

2021. máj. 6. 21:04
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
0%
Kicsit sem.
2021. máj. 17. 07:45
 22/28 A kérdező kommentje:
Elég szomorú.
2021. máj. 17. 09:06
 23/28 anonim ***** válasza:
89%
De, ha tudsz mutatni eredményt, linket, példát
2021. máj. 17. 11:02
 24/28 A kérdező kommentje:
Pl egy backend frontend weboldal linkjét?
2021. máj. 17. 12:04
 25/28 anonim ***** válasza:
Én nem fejlesztőként dolgozom, de ők vesznek körül. Hardvert fejlesztenek, na hozzájuk a büdös életben nem fogsz bekerülni egy szakirányú diploma nélkül. De a web pont az a terület, ahol LEHET esélyed. Nagyon-nagyon kicsi, mert az első HR-es szűrő az a diploma, és az neked nincs. De ha egyszer kifogsz egy olyan helyet, ahol behívnak, és tetszenek nekik az eddigi munkáid, Github repóid, akkor akár fel is vehetnek. KKV-knál nincs HR, kevesebb kézen megy át egy önéletrajz, ott nagyobb eséllyel indulsz. Pár év tapasztalattal meg már tényleg kevés embert fog érdekelni a diplomád hiánya.
2021. máj. 17. 13:26
 26/28 A kérdező kommentje:

Ezen pont gondolkodtam, hogy mennyit ér a bizonyítványom, biztos kevesebbet mint egy szoftverfjlesztő Bsc diploma, de volt vizsga előtt beadandó program és szakdolgozat is(azzal jó sokat dolgoztam, program készítése 3 nap, szakdogát 4 hétig:D

Meg persze a gyakorlat is számít de hát semmi nyári gyakorlat volt, megkérdeztem.

2021. máj. 17. 15:32
 27/28 A kérdező kommentje:
Lehet hogyha "szakképesítést" írok és nem csak "2 éves okj-s képzés"-t azzal többre mennék. Vagy nem számít?
2021. máj. 17. 15:35
 28/28 anonim ***** válasza:

Nyilván számít, hogy hogy adod elő magad. Mivel nem tudsz sok mindent beleírni az önéletrajzba, kozmetikázd egy kicsit, persze hazugság nélkül. Valami ilyesmit írj, a saját paramétereiddel:

2018 szeptember - 2020 június: (<- látszik, hogy nem egy 3 hónapos tanfolyam)

Szoftverfejlesztő képzés, kígyóbűvölő (Python) specializáció (<- ha volt)

Schmitt Pál Másolástechnikai Szakiskola

Szakdolgozat címe: Miért hülye a júzer? (<- szakdolgozat, hű meg ha, ilyen tanfolyamon biztos nincs)

2021. máj. 17. 16:39
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!