Hogyan lehet beállítani automatikusra egy link letöltését linux rendszeren?
Azt szeretném megcsinálni linux vps szerveremen, hogy egy weboldalról ahová fel van töltve egy film (pl:clipwat....) annak automatikusan letöltse a direct linkjét.
Lehet, hogy nem megoldható vagy csak én nem jövök rá hogyan kell, de remélem tudtok nekem ebben segíteni.
A legjobb lenne az ha naponta le tudná szedni a linket és azt el mentené egy "strm" fájlba vagy "txt"-be. Esetleg van erre valamilyen parancs az automatikát azt megtudnám szerintem oldani.
Na megvan, volt egy kis hiba, de remélhetőleg most jó:
Az egyiknél volt 720p meg 360p videó is, ilyen sorrendben, és a kettő közül csak az elsőt írja ki.
Sajnos nekem még mindig nem jó. :\
Esetleg nem lenne egyszerűbb egy sima *.sh fájl amibe be tudom irni a linkeket meg megtudom adni hogy mi legyen a neve? Minden linkhez tudnék irni egy sajt nevet hogy sajátbév.strm fájlba mentse. Nekem az is tökéletes lenne és akkor ezt a *.sh fájlt be időziteném utána ahhoz nem kellene nyúlni csak mindig szerkeszteni és rakni bele több linket névvel.
Nekem e is tökéletes lenne ha megoldható.
Azt tudom, hogy ide mit másoltál, az a kérdésem, hogy a futtatott script milyen módon került általad módosításra. Mert nálam rendesen működök, szóval szerintem valahol porszem került a gépezetbe.
A nem annyira a lista fájl, hanem inkább a weboldalból való kiolvasás miatt függ ez a program a clipwatchingtól, ha több oldalon is akarnád használni, át kéne szabni
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!