Hogyan lehet beállítani automatikusra egy link letöltését linux rendszeren?
Azt szeretném megcsinálni linux vps szerveremen, hogy egy weboldalról ahová fel van töltve egy film (pl:clipwat....) annak automatikusan letöltse a direct linkjét.
Lehet, hogy nem megoldható vagy csak én nem jövök rá hogyan kell, de remélem tudtok nekem ebben segíteni.
A legjobb lenne az ha naponta le tudná szedni a linket és azt el mentené egy "strm" fájlba vagy "txt"-be. Esetleg van erre valamilyen parancs az automatikát azt megtudnám szerintem oldani.
Szívesen :)
Ne add fel, már csak azért se, hogy az eddigiek ne vesszenek kárba. :D
Az pedig nem elpazarolt idő, ha közben fejleszted magad :)
Ez igaz! Még annyi kérdésem lenn hogy
if [[ !($line =~ ".") ]]; then
filename=$line
else
echo $line > "/utvonal/${filename}.strm"
Nem lehet, hogy itt van valami elírva? mert ebből csak a .strm lesz a fájl neve. Vagy esetleg nincs felrakva valamilyen program a szerveremre ami kellhet hozzá?
Ezzel nem kéne gond legyen, meg mondom, nálam gond nélkül működik, de most átírtam egy kicsit, töltsd le újra githubos linket a friss verzióért.
Ha gondolod, megcsinálom, hogy átírja http-re, mert sok haszna amúgy sincs jelen esetben a titkosításnak, viszont, úgy jobban akarja a lejátszást nekem a vlc meg az mpv is.
Sorry, mint kiderült, ez a link változik:
wget [link]
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!